Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Προβλήματα για ΟΦΗ ενόψει ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Προετοιμασίας συνέχεια για τον ΟΦΗ ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (03.01) με διπλή προπόνηση που περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικό παιχνίδι και τελειώματα φάσεων ενώ σε επίπεδο απουσιών φαίνεται πως αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Ενδεικτικό πως «ο Αντρέας Καρώ συνέχισε θεραπεία, ενώ ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης» με τους δύο ποδοσφαιριστές να φαντάζουν αμφίβολοι για το παιχνίδι κόντρα στους ασπρόμαυρους.

Υπενθυμίζεται συν τοις άλλοις πως ο Πεπε Μελ καταστρώνει ήδη τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στους Γκαγέγκο-Μαρινάκη δεδομένου πως αναμένεται να εκτίσουν την προβλεπόμενη ποινή μίας αγωνιστικής από τη στιγμή που συμπλήρωσαν τον απαιτούμενο αριθμό καρτών.

Όπως επισήμανε ο ΟΦΗ στο training report του: Με διπλή προπόνηση, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικό παιχνίδι και τελειώματα φάσεων συνεχίστηκε σήμερα (29/12) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (3/1).

Ο Αντρέας Καρώ συνέχισε θεραπεία, ενώ ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (30/12), στις 10:30.


Τελευταία νέα

Μελισσανίδης: «Περιμένοντας το θαύμα την Κυριακή»

Με την ήττα στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ προσπέρασε την ΑΕΚ στην κούρσα για το πρωτάθλημα και...

Στην ίδια κατηγορία