Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Έκανε τη διαφορά και επιβραβεύτηκε ο Σβαμπ

Δημοφιλή

Αναμφίβολα ο Στέφαν Σβαμπ έφερε την υπογραφή του στην εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Super League δεδομένου πως έχοντας ενεργοποιηθεί από τον Ράζβαν Λουτσέσκου φρόντισε να αλλάξει τις ισορροπίες, βρίσκοντας δις τη λύση με προσωπικά του τέρματα που «κλείδωσαν» το τρίποντο στους «ασπρόμαυρους». Συνεπώς, επιβραβεύτηκε από το κοινό του ΠΑΟΚ στην ψηφοφορία του Fans’ Man of the Match αφήνοντας σε δεύτερη και τρίτη θέση τους Γιάννη Μιχαηλίδη και Άλι Σαμάτα.

Αναλυτικότερα όσα σημειώθηκαν από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφορικά με το βραβείο του Αυστριακού χαφ: Ο Στέφαν Σβαμπ αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στη Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας για την αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League 2023-24.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε το ποδόσφαιρο του στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε τη νίκη κόντρα στην Λαμία στην Τούμπα με 3-1 και συνεχίζει δυναμικά στην μάχη του πρωταθλήματος, όντας πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα της Stoiximan Super League 2023-24. Εκ των πρωταγωνιστών ο Στέφαν Σβαμπ. Ο Αυστριακός μπήκε στο 65ο λεπτό και κατάφερε να κάνει την διαφορά. Στο 70′ έπιασε ένα καταπληκτικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή γράφοντας το 2-1, ενώ στο 88ο λεπτό εκτέλεσε εύστοχα από την άσπρη βούλα και «κλείδωσε» το τρίποντο για τον Δικέφαλο.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match o Σβαμπ συγκέντρωσε το 50,53% των ψήφων και κατέκτησε το βραβείο. Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ο οποίος ήταν άψογος ανασταλτικά και ήταν αυτός που ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ με δυνατή κεφαλιά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Άλι Σαμάτα που ανεβάζει συνεχώς την απόδοσή του στα τελευταία παιχνίδια και δείχνει να βρίσκει το ρυθμό. Ο Τανζανός επιθετικός ήταν και αυτός που κέρδισε το πέναλτι που οδήγησε στο τελικό 3-1 κόντρα στη Λαμία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κυριάκος: «Ευχαριστούμε την πιο υπέροχη Τούμπα των τελευταίων ετών»

Mε ανάρτησή του ο Κυριάκος Κυριάκος στάθηκε στην τρομερή δύναμη που έδωσε στην ομάδα η Τούμπα, ζητώντας απ' όλους...

Στην ίδια κατηγορία