Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΣ: «Με το… διπλό ΠΑΟΚάρα»

Δημοφιλή

Αφορμή δοθείσης από την εκτός έδρας απαιτητική δοκιμασία του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ με γνώμονα την τέταρτη αγωνιστική της Super League, ο «ασπρόμαυρος» ΑΣ έδωσε το σύνθημα στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου προκειμένου να αποσπάσει ένα εξαιρετικής σημασίας «διπλό» στην OPAP Arena. «Με σύμμαχο το πάθος και την ποιότητα του, ο Δικέφαλος καλείται να τα δώσει όλα στον αγωνιστικό χώρο, επιστρέφοντας στην Θεσσαλονίκη με το τρίποντο στις… αποσκευές του» επισημαίνεται μεταξύ άλλων προ του ντέρμπι με το ιδιαίτερο ιστορικό.

Αναλυτικότερα όσα επισημάνθηκαν από πλευράς ΑΣ ΠΑΟΚ για το ντέρμπι αποδείξεων στην Αθήνα: Για την αγωνιστική των Play-Off της Super League, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 7 Απριλίου και ώρα 20:30, την ΑΕΚ. Ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα ΠΑΟΚ, ψάχνει τη νίκη, η οποία θα του δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα στη «μάχη» του πρωταθλήματος, αλλά και ψυχολογία ενόψει των επόμενων αγωνιστικών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Με σύμμαχο το πάθος και την ποιότητα του, ο Δικέφαλος καλείται να τα δώσει όλα στον αγωνιστικό χώρο, επιστρέφοντας στην Θεσσαλονίκη με το τρίποντο στις… αποσκευές του. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του CosmoteSport1HD. Με το… διπλό ΠΑΟΚΑΡΑ!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στο τέλος θα μας βγάλουν και τρελούς…

Την έκπληξη της για το γεγονός ότι η ΔΕΑΒ κάλεσε τον Ματίας Αλμέιδα εξέφρασε η ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με...

Στην ίδια κατηγορία