Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τρομερή στιγμή με Τούμπα-Σαμάτα

Δημοφιλή

Έχοντας βρει τη λύση της ανατροπής με τη… γκολάρα του Στέφαν Σβαμπ, ο ΠΑΟΚ «κλείδωσε» με τρίτο γκολ την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Super League κατόπιν του πέναλτι που εξασφάλισε στους «ασπρόμαυρους» ο Άλι Σαμάτα δεδομένης της ανατροπής του στην αντίπαλη περιοχή από τον Κορνέζο με τη Θύρα 4 να ζητά έντονα ως εκτελεστή του τον Τανζανό στράικερ! Ενδεικτικό πως φώναζε ρυθμικά το όνομά του προκαλώντας τη συγκίνηση του επιθετικού του ΠΑΟΚ λίγο πριν το φινάλε του αγώνα στην Τούμπα.

Εν τέλει την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Στέφαν Σβαμπ διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα στη δοκιμασία κόντρα στους Φθιώτες και σφραγίζοντας το τελικό 3-1. Όπως ενημερωθήκατε μέσω του FORZAonline, δε ο Άλι Σαμάτα αγκαλιάστηκε εκ νέου από την Τούμπα δεδομένου πως αποθεώθηκε και κατά την προθέρμανση της ομάδας πριν τη σέντρα της εντός έδρας αναμέτρησης.

Το αξιοσημείωτο δε είναι το γεγονός πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο επιθετικός του Δικεφάλου «αγκαλιάζεται» από τους φίλους της ομάδας καθώς βγήκε μπροστά και σε ρόλο οργανωτή κατόπιν πρόκρισης του ΠΑΟΚ κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League.

 

Προηγούμενο άρθροΣβαααάμπ και… γκολ!
Επόμενο άρθροΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Είναι ντροπή!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Υψηλόβαθμοι Αστυνομικοί φυγάδευσαν τους χούλιγκαν;

Δύο θέματα προς διερεύνηση προκύπτουν μέσα από τη δικογραφία που σχηματίστηκε μετά τη δολοφονική επίθεση της 7ης Δεκεμβρίου 2023,...

Στην ίδια κατηγορία