Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πλήρωσε το κακό πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ Β πλήρωσε το κακό του πρώτο ημίχρονο και μοιραία γνώρισε την πρώτη του ήττα στα Play Out της φετινής Super League 2, από τον ΠΟΤ Ηρακλή, με το σερί των νικών του να σταματά, με το 2-1 στη Χαλάστρα.

«Μουδιασμένο» ήταν το ξεκίνημα του παιχνιδιού για τον ΠΑΟΚ Β, κόντρα σε έναν αντίπαλο που έδειχνε να θέλει τη νίκη πάση θυσία. Ο ΠΟΤ Ηρακλής ξεκίνησε την αναμέτρηση πιέζοντας από νωρίς, με την πίεση αυτή να μεταφράζεται σε αλλεπάλληλα κόρνερ, που έθεσαν την αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ Β σε κατάσταση… συναγερμού από νωρίς.

Η μεγαλύτερη στιγμή των γηπεδούχων ήρθε στο 18′, όταν ο Σιούτας βρέθηκε σε θέση «βολής», η μπάλα πέρασε από τον Μπαλωμένο, με τον Παναγιώτου να σώζει την κατάσταση, βγάζοντας πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Η υπεροχή των γηπεδούχων μεταφράστηκε σε γκολ δέκα λεπτά αργότερα, σε μια φάση που πυροδότησε τις έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Δικεφάλου. Ο Γκερμούς έκανε την ατομική ενέργεια από τα αριστερά όπως έκαναν επίθεση οι «κυανόλευκοι», ο Ταξιάρχης Φίλων έμεινε στο έδαφος, με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν ωστόσο κανονικά το παιχνίδι, και τον Κούστα να σκοράρει με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής.

Αυτό έφερε έντονες διαμαρτυρίες και μίνι ένταση, με τους παίκτες του Δικεφάλου να ζητούν fair play, το οποίο προφανώς δεν τηρήθηκε. Μάλιστα ο Φίλων αντικαταστάθηκε από τον Γκούμα, με την πρώτη εκτίμηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να κάνει λόγω για θλάση.

Το γκολ δεν έφερε την αντίδραση του ΠΑΟΚ Β, που δεν μπορούσε να πλησιάσει με αξιώσεις την περιοχή του Παλαβράκη, με τα όποια, λίγα, σουτ, να μην αποτελούν ιδιαίτερη απειλή.

Στο 37 ‘ ήρθε και το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους, μετά από στημένη μπάλα. Ο Ισνάλτο εκτέλεσε χαμηλά, και δίπλα από το τείχος, φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα με τον Μπαλωμένο να μην έχει αντίδραση.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα χειρότερα για τον ΠΑΟΚ Β, όταν στο 45΄ ο Κούστα έφυγε στην αντεπίθεση, σούταρε δυνατά από θέση έξω δεξιά της περιοχής, με το σουτ του να σταματά στη συμβολη των δοκών, με το 2-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ Β μπήκε με διάθεση να επιστρέψει στο παιχνίδι, κρατώντας την μπάλα περισσότερο στα πόδια του, αλλά χωρίς να καταφέρει να βρει πολλές καταστάσεις μπροστά από ην εστία του ΠΟΤ, που «μαζεύτηκε» στο δικό του μισό για να διαφυλάξει το προβάδισμα του.

Μεγαλύτερη στιγμή των «ασπρόμαυρων» για να επιστρέψει στη διεκδίκηση του ματς, ήταν στο 57′, όταν ο Σπυράκος έτρεξε στην κόντρα από τα δεξιά, έφτασε απέναντι από τον Παλαβράκη που είχε απάντηση στο δυνατό του σουτ. Στην επαναφορά ο Σπυράκος δεν κατάφερε να δώσει στη μπάλα πορεία προς τα δίχτυα.

Η πίεση των «ασπρόμαυρων» ανέβηκε με τον χρόνο στο ρολόι να κυλάει, αλλά η διαδοχικές στημένες μπάλες που κατόρθωσε να κερδίσει στα πέριξ της περιοχής των γηπεδούχων δεν έφεραν τη φάση που θα έδινε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Oι «κυανόλευκοι» έπαιξαν και με το χρόνο, με τις διαδοχικές διακοπές για μικροτραυματισμούς και πρώτες βοήθειες να μην βοηθούν στο να υπάρχει ρυθμός στο παιχνίδι.

Ο Δικέφαλος κατάφερε στις καθυστερήσεις να βρει το γκολ που ζητούσε, με τον Δαρέλα να πηδάει πιο ψηλά από όλους μετά από εκτέλεση κόρνερ για να μειώσει στο 93’, με το 2-1.

Από εκεί και πέρα μόνο ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε, με μυθικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή για να κάνουν καθυστερήσεις μέσα στον χρόνο των καθυστερήσεων, για να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ. Μάλιστα μετά τη λήξη, υπήρξε γενικευμένη ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους των δύο ομάδων.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Παλαβράκης, Βιτλής, Πατράλης, Σπυρίδης (82′ Χειρίτραντας), Ισνάλντο (82′ Νεοφυτίδης), Σιούτας, Έμπο, Γκερμούς (65′ Αρόγιο), Κούστα (53′ Κουντουριώτης), Χρουσιέλ, Γκμπενιόν.

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Φίλων (30′ λ.τ Γκούμας), Σελιμάι (52′ λ.τ Μανωλιούδης), Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Σνάουτσνερ (46′ Γρόσδης), Σπυράκος (70′ Μπράντονιτς), Δαρέλας, Τσοπούρογλου, Σαποβάλοφ (70′ Πανίδης).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Προπόνηση και μετά δύο μέρες χαλάρωση

Ο ΠΑΟΚ σήμερα Παρασκευή 3/5 θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση πριν το Πάσχα. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν ραντεβού στις εγκαταστάσεις...

Στην ίδια κατηγορία