Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Εύχεται… τελικό σε Έκονγκ ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Βασικός και αναντικατάστατος στα πλάνα του Ζοσέ Πεσέιρο φαντάζει ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ εξαργυρώνοντας με τις εμφανίσεις που έχει καταθέσει με ακόμη μία φανέλα βασικού στη μάχη της Νιγηρίας με τη Νότια Αφρική με γνώμονα την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου στον τελικό του AFCON. Σε ένα μομέντουμ που η αμυντική γραμμή κερδίζει το στοίχημα των εντυπώσεων με την έννοια πως οι «Σούπερ Αετοί» έχουν ως παράσημο την απαραβίαστη εστία, με τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ να φέρει τεράστια ευθύνη.

Ενδεικτικό πως εντός πέντε αγώνων έχουν αντικρύσει μόνο ένα γκολ κατά, με τον Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ να αποτελεί εκ των πρωταγωνιστών στη φετινή προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος με γνώμονα την κατάκτηση του τροπαίου. Ορμώμενος από την πορεία που έχει «διαγράψει» επί του παρόντος ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός του, ο ΠΑΟΚ κατόπιν επίσημης ανάρτησής του επικοινωνεί τις ευχές του, ευελπιστώντας στη διάκριση του ποδοσφαιριστή του στον τελικό του Copa Africa.

Δείτε παρακάτω το μήνυμα της ασπρόμαυρης ΠΑΕ στο λογαριασμό που διατηρεί στο «X»:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το τρομερό μάθημα ζωής του Θοδωρή Παπαευθυμίου! (pic)

Τρομερό μήνυμα ζωής έστειλε ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Παπαευθυμίου, που έδωσε γενναία μάχη με την επάρατη νόσο...

Στην ίδια κατηγορία