Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Τσάβι για απόλυση: «Δεν με βοηθά να πω δημόσια τη γνώμη μου»

Δημοφιλή

Την τελευταία του συνέντευξη ως προπονητής της Μπαρτσελόνα, έδωσε ο Τσάβι ο οποίος κλήθηκε να μιλήσει για την απόφαση της απόλυσής του από τους «μπλαουγκράνα», τον Τζουάν Λαπόρτα και την επόμενη ημέρα στην προπονητική του καριέρα.

Η εποχή Τσάβι στην Μπαρτσελόνα τελείωσε και ο Χάνσι Φλικ ετοιμάζεται να γίνει ο νέος προπονητής της ομάδας της Βαρκελώνης. Ο Τζουάν Λαπόρτα ενημέρωσε επίσημα τον Τσάβι ότι δεν θα συνεχίσει ως προπονητής των «μπλαουγκράνα» την επόμενη σεζόν. Μία απόφαση που δεν ξάφνιασε κανέναν γιατί εδώ και αρκετές μέρες συζητήθηκε αυτό το ενδεχόμενο μετά την οργή του προέδρου για τα λόγια που είπε ο προπονητής πριν τον αγώνα με την Αλμερία, διαβεβαιώνοντας ότι δεν θα είχε ομάδα για να ανταγωνιστεί τη Ρεάλ Μαδρίτης και άλλους μεγάλους της Ευρώπης.

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τη Σεβίλλη (26/05, 22:00) ο οποίος θα είναι και ο τελευταίος τόσο του Τσάβι όσο και της σεζόν για Καλανούς, ο Ισπανός προπονητής μίλησε για την απόφαση της διοίκησης να τον απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία, τον Τζουάν Λαπόρτα αλλά και την επόμενη ημέρα στην προπονητική του καριέρα.

«Αποφάσισαν να κάνουν την αλλαγή για το καλό του συλλόγου. Απλώς πρέπει να το σεβαστώ. Είχα ακόμα κίνητρο και ενθουσιασμό. Πίστευα πολύ στην ομάδα και ότι μπορούσαμε να κάνουμε ενδιαφέροντα πράγματα, αλλά δεν έγιναν», ανέφερε αρχικά ο Τσάβι και στη συνέχεια δήλωσε:

«Είμαι καλά. Ήταν περίπλοκες μέρες, δεν ήταν εύκολες. Είμαι με ήσυχη τη συνείδησή μου, περήφανος και ήρεμος. Δεν ήταν εύκολο. Ήταν μια δύσκολη στιγμή όταν έφτασα, μπορούμε να είμαστε περήφανοι. Δεν ήταν μια εύκολη φάση λόγω της κατάστασης. Είμαστε πάντα χαρούμενοι γιατί έχουμε κάνει καλή δουλειά την ευκαιρία της Μπαρτσελόνα».

Επειτα ο Τσάβι κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούσαν τον ισχυρό άνδρα των «μπλαουγκράνα», Τζουάν Λαπόρτα: «Ο Λαπόρτα μου είπε τους λόγους για τους οποίους θεωρεί ότι ο σύλλογος χρειάζεται αλλαγή κατεύθυνσης. Το αποδέχομαι, αποφασίζει. Δεν έχω άλλη επιλογή. Είμαι άνθρωπος του συλλόγου. Του εύχομαι καλή τύχη και τώρα θα είμαι απλά ένας άλλος οπαδός Οι παίκτες είναι αυτοί που ήταν πραγματικά καλοί.

Φεύγω ευγνώμων στον πρόεδρο και σε όλους τους αθλητικούς διευθυντές. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τους ηγέτες. Είμαι άνθρωπος της συναίνεσης και του συλλόγου. Έχω προσαρμοστεί σε όλες τις πολύ αντίξοες συνθήκες που έχουμε και δεν είχα τυχόν προβλήματα. Δεν έχω άλλη επιλογή από το να αποδεχτώ την απόφαση του Λαπόρτα, αυτός είναι που παίρνει τις αποφάσεις.

Ο Λαπόρτα γνωρίζει τη γνώμη μου για όλα όσα έχουν συμβεί και έχουν συμβεί. Δεν είναι καλό για μένα να λέω τη γνώμη μου δημόσια. Δεν με βοηθάει σε τίποτα και θέλω να φύγω με την ησυχία μου. Έχω ένα λόγο ευγνωμοσύνης στον πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο. Σας ευχαριστώ όλους. Θα μου λείψετε, ακόμα κι αν δεν το πιστεύετε».

Οσον αφορά την επόμενη ημέρα ο Τσάβι τόνισε: «Τώρα προτιμώ μια ξεκούραση, η οποία είναι απαραίτητη. Από εδώ και πέρα ​​θα δούμε τι θα φέρει. Αλλά χρειάζομαι ξεκούραση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εγγυητής ο Λουτσέσκου κι η σχέση του με τον Ιβάν

Το καλοκαίρι των διακοπών τελειώνει για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που αυτή την εβδομάδα μπαίνουν και πάλι στο γήπεδο....

Στην ίδια κατηγορία