Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Μια ανάσα από ακόμα ένα πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Μετά την Κ15, που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στο ίδιο γήπεδο, και η Κ17 του ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει το τρόπαιο του πρωταθλητή της Super League, αφού επικράτησε με 2-0 της ΑΕΛ, στον ημιτελικό του Final 4.

Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή από την έναρξη του παιχνιδιού κι έψαχνε τη φάση που θα του έδινε το δικαίωμα να «ξεκλειδώσει» το ματς κόντρα στην ΑΕΛ.

Αυτή ήρθε λίγο πριν τη συμπλήρωση 18 λεπτών αγώνα, με τον Παπανικολόπουλο να κάνει την ατομική ενέργεια από τα δεξιά, να συγκλίνει και με όμορφο σουτ στην κλειστή γωνία, να ανοίγει το σκορ για τους «ασπρόμαυρους» του Δημήτρη Ορφανού!

Μετά το γκολ η ΑΕΛ προσπάθησε να ισορροπήσει με τον ΠΑΟΚ να μην απειλείται ιδιαίτερα, αλλά από την άλλη να μην μπορεί να ακολουθήσει τον τρόπο παιχνιδιού του, και να βγάλει στο χορτάρι την κυριαρχία του.

Το 1-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου, με τους τυπικά φιλοξενούμενους να βγάζουν ακόμα μεγαλύτερη αντίδραση, στο πρώτο κομμάτι της επανάληψης.

Όπου χρειάστηκε, ο Μπελλερής ήταν εκεί, με τον Δικέφαλο να ψάχνει μια δική του αντεπίθεση για να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του πρωταθλήματος.

Τεράστια ευκαιρία για να «τελειώσει» το ματς και την πρόκριση στον τελικό ήρθε στο 72′, όταν ο Στύλος έκανε τρομερή ενέργεια από τα αριστερά, γύρισε στον Μύθου στο ύψος του πέναλτι, με την άμυνα της ΑΕΛ να προλαβαίνει για να πετάξει σε κόρνερ, λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή!

Στο 75′ τελικά ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε από το παιχνίδι, με τον Τσιότα να κάνει εξαιρετική σέντρα από τα δεξιά, τον Στύλο να βρίσκεται στην πορεία της μπάλας και με το κεφάλι να γράφει το 2-0 από κοντά!

O Δικέφαλος θα μάθει αντίπαλο σύντομα, αφού στις 17:00 του Σαββάτου (25/2), Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα τεθούν αντιμέτωποι στον άλλον ημιτελικό, με έπαθλο ένα εισιτήριο για τον τελικό της Τρίτης (28/5, 17:00) .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

To FORZA Group TV κληρώνει εισιτήριο διαρκείας του ΠΑΟΚ!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό ένα εισιτήριο διαρκείας του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2024/2025 στη Θύρα 7 του γηπέδου...

Στην ίδια κατηγορία