Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ έκανε τη δουλειά του, αλλά…

Δημοφιλή

Έκανε ως όφειλε – κέρδισε 4-1 τον Πανσερραϊκό – αν και το μυαλό ήταν στο Αγρίνιο, όπου ο Παναιτωλικός υποδεχόταν την ίδια ώρα τον Ολυμπιακό.

Η Κ19, αφού … φρόντισε να απωλέσει το πλεονέκτημα που είχε, ανέμενε ενδεχόμενη ήττα του Ολυμπιακού, ώστε να πανηγυρίσει πρωτάθλημα, καθώς στην ισοβαθμία ο Δικέφαλος υπερτερούσε (δύο νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια).

Ωστόσο, το παιχνίδι στο Αγρίνιο έληξε (0-0), επομένως ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε ως δεύτερος το πρωτάθλημα της Super League, έναν βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό.

Για εμάς βέβαια το σημαντικότερο όλων είναι ότι επέστρεψε υγιής στο γήπεδο ο Θοδωρής Παπαευθυμίου…

Στα του αγώνα τώρα, το 1-0 για τον ΠΑΟΚ έκανε ο Καλόγηρος στο 4′ από την ασίστ του Κεσίδη, ο Αδάμ πάσαρε για τον Μπάμπουρα στο 11′ για το 2-0 και στο 18′ μείωσε ο Πανσερραϊκός σε 2-1.Στην επανάληψη ο Παπαγεωργίου κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Αδάμ στο 54′ και στο 60′ ο Μπάμπουρας και πάλι από την πάσα του Αδάμ, έκανε το τελικό 4-1.

Να σημειωθεί ότι στο 70′ ο Νικολακούλης απέκρουσε πέναλτι.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ

Νικολακούλης, Κεσίδης, Πασαχίδης, Καστίδης, Τσίτσκας, Σνάουτσνερ (65′ Αλμασίδης), Αδάμ, Καλόγηρος (77′ Παπαευθυμίου), Μπάμπουρας (65′ Βρύζας), Παπαγεωργίου (82′ Σαπάνης), Χατσίδης (82′ Τσομπάνης)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

To FORZA Group TV κληρώνει εισιτήριο διαρκείας του ΠΑΟΚ!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό ένα εισιτήριο διαρκείας του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2024/2025 στη Θύρα 7 του γηπέδου...

Στην ίδια κατηγορία