Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Πατάει» Θεσσαλονίκη ο Μιχάλακ

Δημοφιλή

Σε συμφωνία με τον Μίχαλ Μιχάλακ επήλθε προ λίγων ωρών η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ σε μία αντανακλαστική κίνηση με γνώμονα την αντικατάσταση του Άντριου Χάρισον στο ρόστερ του Δικεφάλου. Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, ο Πολωνός γκαρντ να αναμένεται απόψε στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα τα μεσάνυχτα προκειμένου να ολοκληρώσει το διαδικαστικό σκέλος της μεταγραφής του, μπαίνοντας από αύριο (08.02) το πρωί σε διαδικασία εξετάσεων και ενσωμάτωσης με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Αξίζει να ειπωθεί πως το νέο μεταγραφικό χτύπημα του Δικεφάλου προέρχεται από πλήρη αγωνιστική δράση και θα είναι διαθέσιμος για τις δύο αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Άρη για πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αναφορικά με τις προηγούμενες θητείες του, συνιστά έναν παίκτη που έχει αγωνιστεί κατά κύριο λόγο στην Πολωνία, ωστόσο έχει περάσματα και από Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία και Τουρκία.

Καλύτερή του χρονιά ήταν την σεζόν 2019/20, όπου αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια με την Λέγκια Βαρσοβίας, έχοντας 21.9 πόντους μέσο όρο, 4.2 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ. Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια στην Πολωνική Λίγκα και μόνο σε ένα δεν ξεπέρασε τους δέκα πόντους, έχοντας συνολικό μέσο όρο 16.6 πόντων, και 6.1 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Συμβόλαια: Οι πέντε συν τρεις παίκτες, που μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο

Η σεζόν φθάνει στο τέλος της, για τον ΠΑΟΚ απομένουν άλλα τρία παιχνίδια και σιγά-σιγά το βλέμμα αρχίζει να...

Στην ίδια κατηγορία