Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Διέλυσε τον Άρη η Κ19 του ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Ευχάριστο ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου (22/4) στη Σουρωτή για την Κ19 του ΠΑΟΚ, η οποία «διέλυσε» με 6-1 τον Άρη στο εξ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Στο τελευταίο της παιχνίδι για την σεζόν η Κ19 θα αγωνιστεί στη Λαμία.

Από το πρώτο κιόλας λεπτό ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ με τον Γκούμα, μετά από την ασίστ του Σμυρλή. Στο 6′ ο σκόρερ του ΠΑΟΚ έκανε το 2-0 με κοντινό πλασέ, ενώ στο 11′ ήδη το σκορ ήταν στο 3-0 με τον Τσίκο να βρίσκει δίχτυα, έπειτα από την πάσα του Σμυρλή.

Στο 28′ ο Άρης μείωσε σε 3-1 και στο 45′ ήταν η σειρά του Γκιτέρσου, που σκόραρε με το κεφάλι, έπειτα από την ασίστ του Καλόγηρου. Στο 58′ ο Τσίκος κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σμυρλής και στο 77′ ο Καστίδης έβγαλε την πάσα και ο Σινανάι σκόραρε για το τελικό 6-1.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Νικολακούλης, Δεληγιάννης, Σινανάι, Καστίδης, Κούπενος, Σνάουτσνερ (74′ Ρούμιαντσεβ), Καλόγηρος, Τσίκος, Σμυρλής (74′ Μάρτος), Γκούμας (59′ Πολιτάκης), Γκιτέρσος (74′ Χατσίδης).


Τελευταία νέα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ολοένα σφίγγει ο κλοιός-νέοι διάλογοι στη δημοσιότητα

Σε ακόμη μια σύλληψη προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια στο Ρέντη και τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Όπως...

Στην ίδια κατηγορία