Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Βούλιαξε» τον Εθνικό ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Το 1-0 στην σειρά των παιχνιδιών κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς έκανε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο με 10-9.

Ισορροπημένη ήταν η εικόνα του πρώτου οκταλέπτου, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα τέρμα στα πρώτα λεπτά, 1-1. Ανάλογη ήταν η συνέχεια, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 1-2 και τον Κεχαλάρη να ισοφαρίζουν, 2-2.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι» πήραν το προβάδισμα με τον Χαραλαμπόπουλο, 3-2, οι αντίπαλοι ισοφάρισαν, 3-3, και ο Καλαργυρός έδωσε και πάλι το προβάδισμα, 4-3. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 4-6, μετά από 0-3 σερί του Εθνικού.

Ο Δικέφαλος έβγαλε αντίδραση στο τρίτο οκτάλεπτο, πετυχαίνοντας τρία γρήγορα τέρματα, εκ των οποίων δύο του Μιλάρντοβιτς (6-6) και ένα του Π. Προσινικλή, 7-6. Ο Κόουπμαν έκανε το 8-6, με αυτό να είναι το τελικό σκορ του οκταλέπτου.

Το τελευταίο οκτάλεπτο ξεκίνησε με γκολ του Χαραλαμπόπουλου, το οποίο έδωσε σαφές προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, 9-6. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν, 9-7, ωστόσο ο Ν. Προσινικλής έδωσε και πάλι διαφορά τριών τερμάτων, 10-7. Στα τελευταία λεπτά ο Εθνικός πέτυχε δύο γκολ κάνοντας το τελικό 10-9.

Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς, είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 26 Απριλίου, εκτός έδρας.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-4, 4-0, 2-3

ΠΑΟΚ (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανωλιουδάκης, Ν. Προσινικλής 1, Καλαργυρός 1, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς 2, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 2, Π. Προσινικλής 1, Κόουπμαν 1, Καρατζάς, Αλειφτήρας, Σαλέχ, Λασκαρίδης.


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία