Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δεν σταματάει να ονειρεύεται

Δημοφιλή

Μετά το τρίτο διαδοχικό νταμπλ η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ανεβάζει ακόμη ψηλότερα τον πήχη ενόψει της νέας σεζόν και ετοιμάζεται για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα.

Τη δική τους ιστορία συνεχίζουν να γράφουν οι γυναίκες του Δικεφάλου που την τελευταία τριετία σαρώνουν εντός συνόρων. Οι βάσεις για να διατηρηθεί η κυριαρχία των ασπρόμαυρων και τα επόμενα χρόνια έχουν μπει και είναι γερές. Γι’ αυτό το λόγο και οι άνθρωποι του τμήματος από την περσινή σεζόν έχουν βάλει ακόμη έναν στόχο. Την ευρωπαϊκή καταξίωση της ομάδας. Η παρουσία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη την αγωνιστική χρονιά που έριξε αυλαία πριν από λίγες ημέρες είναι ένα δείγμα του τι θα ακολουθήσει στο μέλλον, με το σύνολο του Δ. Πελεκίδη να φτάνει μέχρι τα προημιτελικά του EHF European Cup.

ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ Ο ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ

Πρωτομάστορας της όλης προσπάθειας είναι ο Δημήτρης Χασεκίδης. Ο έφορος του τμήματος, που πρόσφατα ανέλαβε και τα ηνία της ομάδας χάντμπολ, βρίσκεται δίπλα στο «παιδί» του από την πρώτη ημέρα δημιουργίας του. Ποτέ δε ξεχνάει την πολύτιμη στήριξη του προέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή, μετέπειτα του Ιβάν Σαββίδη που δεν κρύβει την αγάπη του για το άθλημα και θα συνεχίζει να βάζει και αυτός το δικό του λιθαράκι στις ασπρόμαυρες και ο Αντώνης Τσαλόπουλος, ο βασικός χορηγός του τμήματος τα τελευταία χρόνια, με την ομάδα μάλιστα να φέρει το όνομα της εταιρείας του.

«Ιστορικά είναι η πιο καλή μας σεζόν. Ευελεπιστούμε να συνεχίσουμε να πάμε ακόμη καλύτερα στην Ευρώπη. Είχα δηλώσει ότι στόχος μας είναι το ευρωπαϊκό κύπελλο. Δεν ήταν τυχαία δήλωση. Υπάρχει σχέδιο, υπάρχει πλάνο. Θα παλέψουμε και θα προσπαθήσουμε. Ελπίζουμε του χρόνου οι φίλαθλοι μας να είναι σε γεμάτα γήπεδα δίπλα μας να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τους νέους τίτλους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δ. Χασεκίδης.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Δ. Πελεκίδης, τόνισε για την επόμενη μέρα: «Θέλουμε η ομάδα να πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα, άρα πάμε ξανά για το νταμπλ. Στην Ευρώπη δεν ξέρω πού μπορούμε να φτάσουμε, αλλά υπάρχει μεγάλη διάθεση και έχει ήδη ξεκινήσει το στήσιμο της ομάδας για τη νέα σεζόν, ώστε να φτιάξουμε ένα σύνολο ανταγωνιστικό και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό!».

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ;

Οι γυναίκες του ΠΑΟΚ δεν ξέρουν τι θα πει ήττα εδώ και δύο χρόνια. Και το ερώτημα που τίθεται είναι, μπορεί κάποιος να τις σταματήσει;  Η Βέροια 2017 πάει με διοικητική αβεβαιότητα στην επόμενη μέρα, η Νέα Ιωνία προσπαθεί αλλά δεν μπορεί και από εκεί και πέρα το χάος. Το μπάσιμο της ΑΕΚ στο χώρο προς το παρόν αργεί, αφού τώρα ξεκίνησε το χτίσιμο της ομάδας με νεαρές παίκτριες.

ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο Δημήτρης Πελεκίδης με τον τίτλο του πρωταθλήματος που πανηγύρισε ως προπονητής του Δικεφάλου στο δεύτερο τελικό απέναντι στην Βέροια έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του τμήματος. Και γι’ αυτό γιατί ο Έλληνας τεχνικός αποτελεί αυτή τη στιγμή τον πολυνίκη προπονητή στην μέχρι σήμερα πορεία της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, προσπερνώντας την Γρηγορία Γκόλια. Ο Πελεκίδης έφτασε τους τέσσερις τίτλους (δύο πρωταθλήματα, δύο κύπελλα), η Γκόλια έχει τρεις (ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα), ενώ ο Δημητρούλιας δύο (ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο).

ΦΕΥΓΕΙ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΑ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι τελικοί η ισπανική Γκραν Κανάρια ανακοίνωσε τη συμμετοχή της απόκτησης της Βάσιας Γκάτζιου που από τη νέα σεζόν θα κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα της. Η ίδια όμως μέχρι την τελευταία ημέρα ήταν απολύτως αφοσιωμένη στον Δικέφαλο και στην προσπάθεια για την κατάκτηση του νταμπλ. Η συμβολή της στη φετινή πορεία των ασπρόμαυρων κάτι παραπάνω από καταλυτική. Αυτό αποδείχτηκε άλλωστε και από τον τίτλο της κορυφαίας παίκτριας του πρωταθλήματος. Με την ίδια να μην κρύβει τη συγκίνηση της για τον ατομικό τίτλο που κατέκτησε σε συνδυασμό με το νταμπλ, αλλά κυρίως για το γεγονός ότι οι συμπαίκτριες της ήταν αυτές που της έδωσαν να σηκώσει πρώτη την κούπα του πρωταθλήματος. Γι’ αυτό άλλωστε, αντί για αντίο, άφησε την πόρτα της επιστροφής ανοιχτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Προετοιμασίας συνέχεια ενόψει ΑΕΚ

Μετά την ισοπαλία στη Λαμία, ο ΠΑΟΚ καλείται να συνέλθει άμεσα και να βγάλει αντίδραση, για να μην γκρεμίσει...

Στην ίδια κατηγορία