Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μία «ασπρόμαυρη» Τετάρτη

Δημοφιλή

Γεμάτη είναι η Τετάρτη 24 Απριλίου, όπου πέντε τμήματα του ΠΑΟΚ έχουν πολύ μεγάλους αγώνες. Την αρχή θα κάνει στις 15:00 το πόλο γυναικών του Δικεφάλου, το οποίο θα αντιμετωπίσει στην Αθήνα το Περιστέρι στις 15:00 για την 22η και τελευταία για την κανονική διάρκεια αγωνιστική. Μια ώρα αργότερα οι Μόνιμες Πρωταθλήτριες του γυναικείου ποδοσφαίρου θα υποδεχθούν τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στις 17:00 είναι η σειρά του συνόλου του Ράζβαν Λουτσέσκου το οποίο θα αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας παιχνίδι τη Λαμία για την 7η αγωνιστική των Play Off της Super League, ενώ στις 19:00 η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στα Play Off και θα υποδεχθεί ως τυπικά γηπεδούχος τον ΑΕΣΧ Πυλαίας για τον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος. Τέλος, στις 20:30 η ομάδα πόλο του Δικεφάλου θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Σμύρνης για τον δεύτερο προημιτελικό και στοχεύει στη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση στην ημιτελική φάση, καθώς στο πρώτο παιχνίδι έκανε μπρέικ μέσα στην Αθήνα.

Αναλυτικά:

Πόλο γυναικών
22η αγωνιστική, Α1
Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου
15:00, ΓΣ Περιστερίου-ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο γυναικών
Προημιτελικός, Κύπελλο Ελλάδος
Γήπεδο Νέων Επιβατών
16:00, ΠΑΟΚ Morris-Παναθηναϊκός

ΠΑΕ ΠΑΟΚ
7η αγωνιστική Play-Off, Super League
Δημοτικό Στάδιο «Α. Διάκος»
17:00, ΠΑΣ Λαμία-ΠΑΟΚ

Χάντμπολ γυναικών
1ος ημιτελικός, Α1
Σπίτι του Χάντμπολ
19:00, ΠΑΟΚ mαteco-ΑΕΣΧ Πυλαίας

Πόλο ανδρών
2ος προημιτελικός, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
20:30, ΠΑΟΚ Domus Ergo-Απόλλων Σμύρνης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία