Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Δεν γίνεται να είναι τόσο μέτριος όσο στο Σπλιτ

Δημοφιλή

Το μήνυμα έχει περάσει. Όλοι έχουν καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ μέσα στο καλοκαίρι δεν μπορεί να παρουσιάσει ό,τι καλύτερο θα έπρεπε και θα απαιτούνταν. Το θέμα είναι να κερδίζει και να προχωράει για να φθάσει σε εκείνο το σημείο που θα κάνει και την ομάδα που θέλει να βλέπει ο κόσμος.

Μόνο το αποτέλεσμα μετράει σε αυτές τις εβδομάδες και μέχρι τώρα το σύνολο του Λουτσέσκου πορεύεται. Πάει με βάσανα και δοκιμάζεται στα γήπεδα. Μένει όρθιο όμως και παλεύει να ξεπεράσει πρώτα από όλα τα δικά του προβλήματα. Τις αδυναμίες που μπορεί και ο ίδιος να έχει δημιουργήσει στην ομάδα. Γιατί… όπως και να το κάνουμε ο ΠΑΟΚ για τα προκριματικά δεν έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για… τον ΠΑΟΚ. Όταν παραχωρείς δύο από τις κολώνες σου και αργείς να καλύψεις κενά με τους ποιοτικούς παίκτες που πράγματι έρχονται, τότε δυσκολεύεις το καλοκαίρι σου και φορτώνεις τον προπονητή και τους παρόντες με περισσότερες ευθύνες.

Ε.. δεν μπορεί. Μετά από όλα αυτά ο πολύς κόσμος καταλαβαίνει ότι μέσα στο κρίσιμο καλοκαίρι δεν μπορείς να συνδυάσεις την καλή ή τέλεια εικόνα με το αποτέλεσμα. Παίζεις μόνο για το αποτέλεσμα, ψάχνεις τον πιο πιθανό τρόπο να το κατακτήσεις και φυσικά ψάχνεις λίγη τύχη, μερικές ποιοτικές στιγμές για να προχωρήσεις και να επικρατήσεις απέναντι σε καλούς αντιπάλους όπως είναι και η Χάιντουκ.

Ο ΠΑΟΚ στην Κροατία δεν έπιασε καλή απόδοση. Θα μπορούσε να χάσει και να είναι σε δύσκολη θέση. Έμεινε όρθιος όμως και έφερε την πρόκριση σε μία βραδιά στην Τούμπα. Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ να κάνει τόσο μέτριο ματς και σήμερα. Θα του βγουν οι φάσεις, θα τον σπρώξει και ο κόσμος. Θα δώσει το μήνυμα στην ομάδα πώς ό, τι και αν γίνει θα φύγουν νικητές και θα συνεχίσουν την μεγάλη προσπάθεια για να φθάσουν στους ομίλους.

Τελικός είναι και αυτός! Τον τελικό δεν τον παίζεις, τον κερδίζεις με οποιονδήποτε τρόπο.


Τελευταία νέα

Αλύγιστος και φέτος ο ΠΑΟΚ

Ακόμη μία εκπληκτική σεζόν διανύει το γυναικείο ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ, το οποίο χρειάζεται έναν βαθμό στα τρία τελευταία παιχνίδια,...

Στην ίδια κατηγορία