Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Δεν χρειάζεται να υπάρχει βία στα γήπεδα»

Δημοφιλή

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης, που συγκίνησε τους πάντες στον τελικό του Κυπέλλου, παραχώρησε δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό «Open», για την εμπειρία του στο γήπεδο, τον αγαπημένο του παίκτη, Γιάννη Κωνσταντέλια, αλλά και τα όνειρα που έχει.

Να σημειωθεί πως δίπλα του είχε και τον αγαπημένο του αδερφό Ευθύμη, ο οποίος είναι φίλαθλος της ΑΕΚ.

Τα δύο αδέρφια φορώντας τις φανέλες των αγαπημένων τους ομάδων έστειλαν το πιο ηχηρό μήνυμα κατά της οπαδικής βίας!

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Για τον τελικό του Κυπέλλου:

Γιάννης:

«Το χάρηκα πάρα πολύ διότι πήρα όλα αυτά που ήθελα από τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Κυρίως φωτογραφίες και φανέλες. Το χάρηκα πάρα πολύ γιατί ήταν ένα όνειρο που ήθελα πάρα πολύ να γίνει πραγματικότητα. Σήκωσα το τρόπαιο 3 φορές, μια με τον πατέρα μου, μια μόνος μου και μια με τους παίκτες της ΑΕΚ. Εκεί άκουσα κάποια στιγμή να λέει κάποιος παίκτης «εσύ είσαι ο πρωταθλητής της ζωής»

Ευθύμης:

«Χάρηκα πάρα πολύ που ο αδερφός μου φάνηκε τόσο πολύ στα σόσιαλ μίντια. Μου άρεσε πολύ να τον βλέπω. Εγώ του είχα ζητήσει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Γιάννης:

«Μου την είχε ζητήσει κάποιες μέρες πριν που δεν ήταν ακόμα σίγουρο αν θα πάω στον τελικό και είπα αν πάω θα σου πάρω. Του πήρα αυτή τη φανέλα και χάρηκε πολύ.»

Για τον ΠΑΟΚ:

Γιάννης: «Έγινα ΠΑΟΚ από τον νονό μου αλλά ΠΑΟΚ γεννιέσαι, δεν γίνεσαι»

Για τον Γιάννη Κωνσταντέλια:

Γιάννης: «Αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Μου έδωσε και τη φανέλα του στον τελικό. Του ζήτησα να με κάνει φίλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυτός δέχτηκε. Ονειρό μου είναι γνωριστώ καλύτερα μαζί του, να έρθει Άμφισσα ή να πάω εγώ από τα μέρη του»

Για τα όνειρά του:

Γιάννης: «Όνειρό μου είναι να φωνάξουν οι φίλαθλοι στην Τούμπα το όνομά μου, να έχω ένα διαρκείας στην Τούμπα και να πάω όρθιος στο γήπεδο. Επίσης είναι ένα όνειρό και η γνωριμία μου με τον κ. Ιβάν Σαββίδη. Θα του ζητούσα προσβασιμότητα σε όλους τους αγώνες του ΠΑΟΚ.

Για τις διαφορετικές ομάδες τους:

Ευθύμης: «Ας πούμε πειράζουμε ο ένας τον άλλον συχνά. Όταν χάνει ο ΠΑΟΚ κοροϊδεύουμε και μετά τον παρηγορώ και ο αδερφός μου κάνει το ίδιο με την ΑΕΚ»

Για το μήνυμα που θέλουν να στείλουν:

Γιάννης: «Ότι ομάδα και να είστε δε χρειάζεται να υπάρχει βία, χρειάζεται μόνο να υπάρχει ευγενής άμιλλα. Να σέβεται ο παίκτης τον συμπαίκτη, τον αντίπαλο και οι φίλαθλοι των γηπεδούχων τους φιλάθλους των φιλοξενούμενων. Θέλω να πηγαίνουν όλοι οι γονείς τα παιδιά τους στο γήπεδο με ασφάλεια.

Ευθύμης: «Εγώ δεν έχω τι να πω τώρα! (γέλια) Τα είπε όλα ο Γιάννης, συμφωνώ μαζί του!».


Τελευταία νέα

Ετοιμάζεται για το αντίο ο Βιεϊρίνια

Τρείς αγωνιστικές απέμειναν για το τέλος της φετινής σεζόν του ΠΑΟΚ, τρείς «τελικοί» τους οποίους πρέπει να κερδίσει ώστε...

Στην ίδια κατηγορία