Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χρονιά καθιέρωσης στην ομάδα νέων

Δημοφιλή

Την καλύτερη σεζόν του στην ακαδημία διανύει ο Αργύρης Δαρέλας, βασικό στέλεχος της Κ-19 του ΠΑΟΚ με δεκατρείς συμμετοχές και δύο γκολ.

Ποιος είναι ο 18χρονος Εβρίτης επιτελικός μέσος, που εντάθηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2019;

Γεννημένος στις 16 Οκτωβρίου 2003 στην Αλεξανδρούπολη, άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στην τοπική Πράσινη Ακαδημία, συνεχίζοντας στον Αθλητικό Ομιλο Μαΐστρου. Σε ηλικία δεκατριών χρόνων μεταπήδησε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, επιστρέφοντας μετά από δύο χρόνια στον ΑΟ Μαΐστρου. Στα δεκαπέντε του βρέθηκε στην Αθήνα, όπου δοκιμάστηκε στον Παναθηναϊκό. Μέχρι που ένα χρόνο αργότερα, το καλοκαίρι του 2019, συμμετείχε στην προετοιμασία της Κ-17 του ΠΑΟΚ, πείθοντας τους ανθρώπους του Δικεφάλου για τις ικανότητές του.

Ο Δαρέλας είχε νωρίτερα ξεχωρίσει με την παρουσία του, τόσο στην ανδρική ομάδα του ΑΟ Μαΐστρου, με την οποία είχε ανέβει στην Α΄ τοπική κατηγορία, όσο και στην Κ-16 της μεικτής ΕΠΣ Εβρου, με την οποία έφθασε στις οχτώ καλύτερες ομάδες της Ελλάδος.

Από μικρός αγωνίζονταν στη θέση του επιτελικού μέσου. Οσοι τον γνωρίζουν καλά, λένε ότι είναι ένας τεχνίτης παίκτης, που χρησιμοποιεί πολύ το μυαλό του, καλός στο ψηλό παιχνίδι (έχει ύψος 1,83 μ.), αλλά και με ικανοποιητικές φυσικές αντοχές. Ένα άλλο στοιχείο, που τον διακρίνει είναι και η εργατικότητά του, αφού από μικρός έκανε και έξτρα προπονήσεις για να βελτιωθεί ως ποδοσφαιριστής, ακόμη και στη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, που σταματούσαν οι προπονήσεις της πρώην ομάδας του.

Πρωταθλητής με την Κ-17 του ΠΑΟΚ, όπως και με την αντίστοιχη της Κ-19, με την οποία κατέγραψε πέρσι τις πρώτες (δύο) συμμετοχές του. Το συμβόλαιό του με το Δικέφαλο ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία