Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καλύπτει το χαμένο έδαφος

Δημοφιλή

Ετοιμος να κερδίσει το προσωπικό του στοίχημα ενόψει του δεύτερου μισού της φετινής σεζόν με τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ είναι ο Βασίλης Γκορντεζιάνι.

Η χρονιά για τον 19χρονο επιθετικό είχε αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο, μια και είχε σκοράρει στην παρθενική –έστω ανεπίσημη-εμφάνισή του με την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου στο εντός έδρας φιλικό της 9η Ιουλίου εναντίον του Βόλου (3-1). Αξιοποίησε, έτσι, την ευκαιρία, που του είχε παρουσιαστεί, μια κι ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε ξεμείνει από φορ: ο Σφιντέρσκι ήταν σε άδεια, μετά τη συμμετοχή του με την Πολωνία στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ ο Νέλσον Ολιβέιρα υπέγραφε το διετές συμβόλαιό του ακριβώς την ημέρα του φιλικού αγώνα με το Βόλο.

Πρώτος σκόρερ (μαζί με τον Κούτσια) της περσινής Κ-19, με την οποία είχε πετύχει οχτώ γκολ σε δώδεκα συμμετοχές, ο Γκορντεζιάνι δεν βρήκε θέση στην αποστολή της πρώτης ομάδας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Απελντόορν της Ολλανδίας. Ετσι κι αλλιώς, η φετινή σεζόν θα τον έβρισκε στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία και στο δυναμικό του ΠΑΟΚ Β΄, με τον οποίο θα κατέγραφε τις πρώτες συμμετοχές του σε επίπεδο ανδρών.

Στη διάρκεια, όμως, του φιλικού αγώνα της 29ης Αυγούστου εναντίον του Αλμωπού Αριδαίας τραυματίστηκε στην κλείδα. Και η χειρουργική επέμβαση, στην οποία χρειάστηκε να υποβληθεί, τον κράτησε για σημαντικό χρονικό διάστημα μακριά από την ενεργό δράση.

ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

Πάντως, το γεγονός ότι η Σούπερ Λιγκ 2 άρχισε με μεγάλη χρονική καθυστέρηση, ήταν κάτι που τον ευνόησε, με την έννοια ότι δεν έχασε ούτε καν το εκτός έδρας ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό Β΄, στο οποίο είχε αγωνιστεί ως αλλαγή. Από την άλλη, βέβαια, έχοντας αναγκαστικά λείψει από το μεγαλύτερο μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ήταν φυσιολογικό να χάσει έδαφος και να χρειαστεί επιπλέον χρόνο, προκειμένου ν’ αποκτήσει ρυθμό, αλλά και να θυμίσει τον καλό του εαυτό.

Πρόλαβε, πάντως, να πετύχει το πρώτο του γκολ στο τελευταίο παιχνίδι για τη χρονιά του 2021, σκοράρoντας στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στο Θεσπρωτό, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Συνολικά έχει παίξει σε επτά παιχνίδια του ΠΑΟΚ Β΄, τέσσερα ως βασικός κι άλλα τρία ως αλλαγή.

Ας σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Γκορντεζιάνι με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τάσος Αναστασιάδης: «Μας ώθησε η δυναμική του ΠΑΟΚ»

Ο εξτρέμ της ποδοσφαιρικής ομάδας Σάλας του ΠΑΟΚ, Τάσος Αναστασιάδης μιλά στη FORZA για τις εμπειρίες από την πρώτη...

Στην ίδια κατηγορία