Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Χριστούγεννα στο σπίτι για Ράζβαν

Δημοφιλή

Τις… καθιερωμένες του δηλώσεις σε ΜΜΕ της Ρουμανίας παραχώρησε πριν από λίγο ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναφερόμενος τόσο στην πορεία που έχει «διαγράψει» ο ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη, όσο και στην απόφαση περί δίμηνης απουσίας των φιλάθλων από τα γήπεδα. «Ολοκληρώσαμε με… άριστα τη χρονιά και μια περίοδο έξι μηνών. Αυτό όμως εμένα δεν με χαλαρώνει» επισήμανε μεταξύ άλλων κατά την άφιξη στην πατρίδα του.

Μετά την παρουσίαση του βιβλίου «ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ DOUBLE PAOK» του Κώστα Βασιλόπουλου που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Φερενίκη στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens στην οποία ο Ρουμάνος τεχνικός δήλωσε «παρών», φέρνοντας στην επιφάνεια αποκαλυπτικές ιστορίες από την περίοδο του αήττητου πρωταθλήματος, τις στιγμές που «λύγισε» ξεσπώντας σε κλάματα και το μάθημα που πήρε από την παρουσία του στην Ελλάδα, ετοίμασε βαλίτσες προκειμένου να επιστρέψει στην οικογένειά του.

Όπως συνηθίζει κατά την περίοδο των διακοπών, έτσι και φέτος τα Χριστούγεννα ο Ράζβαν Λουτσέσκου επέστρεψε στην Ρουμανία για λίγες ημέρες δεδομένου πως παραχώρησε την απαραίτητη άδεια στο γκρουπ ποδοσφαιριστών του, κλείνοντας εκ νέου «ραντεβού» στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας σε πέντε ημέρες και πιο συγκεκριμένα στις 28/12.

«Η διακοπή έρχεται σε καλό σημείο γιατί θέλουμε ξεκούραση και πνευματική ανανέωση. Ολοκληρώσαμε μια σειρά αγώνων που τα λάθη απαγορεύονταν» φρόντισε να επισημάνει κατόπιν λήξης της τελευταίας αγωνιστικής υποχρέωσης του ΠΑΟΚ στην Καισαριανή κόντρα στην Κηφισιά (0-6) ανανεώνοντας τη συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές του σε μία περίπου εβδομάδα προκειμένου να εκκινήσει ένας νέος απαιτητικός κύκλος αγώνων.


Τελευταία νέα

Προπόνηση χωρίς Σάστρε

Το ρεπό των «ασπρόμαυρων» έλαβε τέλος, με τον ΠΑΟΚ να επιστρέφει στο γήπεδο τη Μεγάλη Τετάρτη (1/5), για την...

Στην ίδια κατηγορία