Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Σενάρια για ΠΑΟΚ-Μπαλούτα

Δημοφιλή

Άπαντες στον ΠΑΟΚ κινούνται για ελάχιστες μεν αλλά κομβικές προσθήκες δε κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου «στίγμα» που έδωσε και ο Μάκης Γκαγκάτσης μετά τη λήξη της Γενικής Συνέλευσης των «ασπρόμαυρων», υπογραμμίζοντας πως πρόκειται να ενσωματωθούν από μηδέν έως και τρεις μεταγραφές στο υπάρχον ρόστερ. Είναι σαφές πως επί του παρόντος η προοπτική ενσωμάτωσης ενός δεξιού οπισθοφύλακα αποτελεί αυτή που προκρίνεται στην ιεραρχία, ωστόσο, ανεξαρτήτως θέσης τα σενάρια από το εξωτερικό… οργιάζουν δεδομένου πως κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον 24χρονο κεντρικό μέσο της Φαρούλ Κοστάντσα, Τούντορ Μπαλούτα.

Μιλώντας αναφορικά με το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ρουμάνου ποδοσφαιριστή, ο μέτοχος μειοψηφίας του κλαμπ, Τσίπριαν Μαρίκα, επισήμανε ενδεικτικά πως «είναι δύσκολο για εμάς να χάσουμε έναν τέτοιο παίκτη, αλλά όπως γνωρίζετε καλά ο σύλλογος ζει από τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών» αποφεύγοντας περαιτέρω λεπτομέρειες. «Ο Μπαλούτα είναι ένας παίκτης που μας έλειψε. Είναι ένας παίκτης που είναι ηγέτης στα αποδυτήρια, λυπάμαι που δεν τον είχα».

Σε συνέχεια των τοποθετήσεών του δήλωσε «ανοιχτός» στο ενδεχόμενο πώλησής του κατόπιν ελέγχου της προσφοράς που θα κατατεθεί για εκείνον δεδομένου πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τυπικά το καλοκαίρι του 2024. «Για εμάς, ο κύριος στόχος ήταν να κρατήσουμε τον Μπαλούτα, όχι να τον πουλήσουμε, αλλά είμαστε μια μικρή ομάδα που ζει πάντα πουλώντας παίκτες. Εάν υπάρχει προσφορά για οποιονδήποτε παίκτη, θα την λάβουμε υπόψη κάτι που ισχύει και στην περίπτωσή του».

Στο «κάδρο» τέθηκε ο ΠΑΟΚ καθώς ρουμανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει λάβει προσφορά από τον Δικέφαλο, εκμεταλλευόμενα τη συνύπαρξη του Τούντορ Μπαλούτα με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου. «Η ομάδα που προπονείται από τον Ράζβαν Λουτσέσκου χρειάζεται έναν κεντρικό μέσο και ο Τούντορ Μπαλούτα θεωρείται ως προσιτή επιλογή. Υπενθυμίζεται πως συνεργάστηκε με τον πατέρα του Ράζβαν Λουτσέσκου, Μιρτσέα, στη Ντιναμό Κιέβου μεταξύ Οκτωβρίου 2020 και Ιουνίου 2021».

Σύμφωνα με το Transfermarkt η αγορά του υπολογίζεται στα 2.8 εκατομμύρια ευρώ, με την υποσημείωση πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει στα πόδια με την τρέχουσα ομάδα του 20 παιχνίδια, πετυχαίνοντας δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ. Από πλευράς ΠΑΟΚ δεν τίθεται κάποιο ενδιαφέρον στην παρούσα φάση κάτι που φρόντισε να επισημάνει και ο Ράζβαν Λουτσέσκου μιλώντας σε ΜΜΕ της χώρας του ερωτηθείς για το αν οι «ασπρόμαυροι» τσεκάρουν ρουμανικά εδάφη για μεταγραφή.

Άξιο αναφοράς είναι πως ο κεντρικός μέσος της Φαρούλ Κοστάντσα είχε συνδεθεί εκ νέου με την «ασπρόμαυρη» μεταγραφική λίστα προ λίγων μηνών, ωστόσο, τα όποια σενάρια δημοσιοποιήθηκαν δεν επαληθεύτηκαν.


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία