Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Αυτός ο ΠΑΟΚ δεν πιάνεται με τίποτα, 6-0 την Κηφισιά, έξι διαφορετικοί σκόρερ, 6η σερί νίκη!

Δημοφιλή

Γιορτές στην κορυφή της βαθμολογίας θα περάσει ο ΠΑΟΚ, που πέτυχε την 6η σερί νίκη στο πρωτάθλημα, σαρώνοντας εκτός έδρας την Κηφισιάς με 6-0!

H ομάδα του Λουτσέσκου παρουσιάστηκε χωρίς Τάισον και Ζίβκοβιτς στην επίθεση, ωστόσο ήταν και πάλι ιδιαίτερα παραγωγική, παραδίδοντας μαθήματα επιθετικού ποδοσφαίρου.

Ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ στο 13΄ με τον Κωνσταντέλια, που αξιοποίησε την πάσα του Μουργκ.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν ν’ αντιδράσουν, χάνοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες στο 16΄ με τον Οζέγκοβιτς και στο 19΄ με τον Λαντρ.

Στο 28΄ ο Ντεσπόντοφ έδωσε την ασίστ στον Τόμας κι ο τελευταίος διπλασίασε τα γκολ των φιλοξενούμενων, φάση που ελέγχθηκε από το VAR.

Εξι λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, όταν ο Κωνσταντέλιας έκανε την πάσα στον Ντεσπόντοφ κι ο Βούλγαρος νίκησε τον Αναγνωστόπουλο.

Eπτά λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους ο Μουργκ έβαλε κι εκείνος το όνομά του στη λίστα των σκόρερ, μια κι ο Αυστριακός αξιοποίησε την πάσα του Ντεσπόντοφ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ασταμάτητος, στο 71΄ είχε δοκάρι με τον Ρ. Σοάρες και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Οζντόεφ διαμόρφωσε το 5-0 για τους φιλοξενούμενους. Το τελικό 6-0 έγινε στο 82΄ από τον Τσιγγάρα.

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Λαντρ, Μποτία, Βαφέας, Μασούρας, Παπασάββας, Κωνσταντακόπουλος (60΄ Πρίτσας), Λούμορ (60΄ Γκόμπελιτς), Κρισιούμα (82΄ Ιλιεφ), Οζέγκοβιτς, Τετέι (61΄ Μπιφουμά).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ρ. Σοάρες (74΄ Μπάμπα), Μεϊτέ (74΄ Τσιγγάρας), Οζντόεφ (74΄ Μάρκος Αντόνιο), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (76΄ Τζίμας), Κωνσταντέλιας, Τόμας (74΄ Σαμάτα).


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία