Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Χάνει τον πρώτο της σκόρερ η Μπεϊτάρ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν, η οποία και θα ξεκινήσει με τις «μάχες» για τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Conference League. To ζήτημα για τους Ισραηλινούς ακούει στο όνομα του Ντανίλο Ασπρίγια, που αποτέλεσε τον πρώτο της σκόρερ την περασμένη σεζόν, βοηθώντας και την κατάκτηση του Κυπέλλου, που τους έδωσε και το εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Κολομβιανός δήλωσε δημοσίως, και σε κάθε τόνο πως, παρότι έχει συμβόλαιο, δεν επιθυμεί να συνεχίσει, θέλοντας να αγωνιστεί για μια σεζόν στην πατρίδα του, πριν κρεμάσει τα παπούτσια του. Αυτές οι δηλώσεις φαίνεται να πυροδότησαν εξελίξεις, αφού ο 34χρονος εξτρέμ έφτασε στην Ιερουσαλήμ για να συζητήσει με τη διοίκηση της Μπεϊτάρ και να μπει στην τελική ευθεία η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Tην περσινή σεζόν, ο Ασπρίγια είχε 18 γκολ και έξι ασίστ, σε 36 συμμετοχές.


Τελευταία νέα

Το τρομερό μάθημα ζωής του Θοδωρή Παπαευθυμίου! (pic)

Τρομερό μήνυμα ζωής έστειλε ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Παπαευθυμίου, που έδωσε γενναία μάχη με την επάρατη νόσο...

Στην ίδια κατηγορία