Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τι ισχύει με Μισιτζάν

Δημοφιλή

Μια από τις μεταγραφικές υποθέσεις που αποφάσισε να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ, ήταν αυτή του Βίρτζιλ Μισιτζάν, του οποίου το συμβόλαιο με την ολλανδική Τβέντε ολοκληρώνεται και τυπικά στο τέλος του μήνα. Μάλιστα οι «ασπρόμαυροι» είχαν φτάσει σε αρχική συμφωνία με τον Ολλανδό εξτρέμ για τριετή συνεργασία, και δεν ήταν απίθανο αυτός να κάνει το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη την περασμένη Κυριακή (25/6).

Ωστόσο, στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ άρχισαν να επικρατούν και «δεύτερες» σκέψεις, αναφορικά με το κατά πόσο θα έπρεπε να ενεργοποιηθεί το deal, ενώ στη συνέχεια παρατηρήθηκε και μια αλλαγή στάσης από την πλευρά του τριαντάχρονου ποδοσφαιριστή.

Στις αρχικές επαφές γινόταν λόγος για τριετές συμβόλαιο με συνολικό ύψος απολαβών 1,3 εκατομμύρια ευρώ, με τον Μισιτζάν να ανεβάζει στη συνέχεια τις απαιτήσεις του κατακόρυφα. Με αυτή την εξέλιξη, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τον ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει λόγος να κάνει το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, με την υπόθεση να μένει, την ώρα που μιλάμε, στάσιμη.


Τελευταία νέα

Η φωτογραφία του Κοτάρσκι και το μέλλον

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να κυκλοφορεί στα ΜΜΕ μια φωτογραφία του Ντομινίκ Κοτάρσκι με τον ατζέντη του Φεντερίκο Παστορέλο,...

Στην ίδια κατηγορία