Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Χάγιεν: «Μπορούσαμε και άλλα γκολ με ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Κατόπιν λήξης της πρώτης συνάντησης των Κλαμπ Μπριζ-ΠΑΟΚ στο Βέλγιο με γνώμονα μία θέση στην ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League και το ισχνό προβάδισμα που εξασφάλισε το βελγικό κλαμπ ενόψει Τούμπας (1-0), ο Νίκι Χάγιεν στάθηκε μεταξύ άλλων στην αναποτελεσματικότητα του γκρουπ ποδοσφαιριστών του δεδομένου πως «δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερο».

Αναμενόμενα τοποθετήθηκε και στις απουσίες της Κλαμπ Μπριζ κατά την επαναληπτική αναμέτρηση, με τους Ίγκορ Τιάγκο, Ντε Κάιπερ αλλά και Μέχελε να τίθενται εκτός λόγω συμπλήρωσης καρτών.

Αναλυτικότερα όσα τόνισε μετά τη λήξη της μάχης με τον ΠΑΟΚ: «Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερο, αλλά δυστυχώς δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Ξέρουμε ότι το 1-0 είναι ένα δύσκολο αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και στη ρεβάνς και θα δούμε το αποτέλεσμα».

Για τις απουσίες στην ρεβάνς: «Αυτά είναι πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίζεις στο ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις καλύτερες λύσεις και θα το σκεφτούμε πολύ προσεκτικά, για να είμαστε ανταγωνιστικοί και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, αλλά και κόντρα στον ΠΑΟΚ την επόμενη εβδομάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ας ευχηθούμε να μην έχουμε μια νέα περίπτωση Κούτσια

Η χρονιά τελειώνει για τον ΠΑΟΚ και το ερώτημα είναι τι έχασε ή τι κέρδισε φέτος… Αυτό που σίγουρα έχασε,...

Στην ίδια κατηγορία