Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Αδερφός Μπράντον: «Μας συμπεριφέρθηκαν σαν ζώα»

Δημοφιλή

Κατάπτυστα είναι τα όσα εκτυλίχθηκαν έξω από το Γιάν Μπρέιντελ το βράδυ της Πέμπτης (11/4) πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε Κλαμπ Μπριζ και ΠΑΟΚ. Η βελγική αστυνομία αρνήθηκε την είσοδο στο γήπεδο σε ανθρώπους που είχαν εισιτήριο, ενώ παράλληλα επιτέθηκαν σε κόσμο, τόσο με τη χρήση χημικών, όσο και με μάνικες νερού. Φυσικά, δεν έλειψε ούτε η σωματική βία σε βάρος των φίλων του Δικεφάλου, οι οποίοι ταξίδεψαν από όλη την Ευρώπη κι όχι μόνο για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα της ομάδας του.

Ένας από τους φίλους του Δικεφάλου που δεν κατάφερε να εισέλθει στο γήπεδο ήταν και ο αδερφός του Μπράντον Τόμας. Ο Τζόρνταν δεν κατάφερε να δει από κοντά την αναμέτρηση, καθώς η αστυνομία αρνήθηκε να τον αφήσει να μπει στο γήπεδο, παρά το γεγονός πως είχε πρόσκληση. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έκαναν προσπάθειες για να μπει ο αδερφός του Ισπανού επιθετικού στο γήπεδο, όμως δεν κατάφεραν να βγάλουν άκρη με τις βελγικές αρχές.

Ο Τζόρνταν Τόμας δημοσίευσε βίντεο από τα όσα εκτυλίχθηκαν εκτός γηπέδου, παρουσιάζοντας εικόνες ντροπής από την βελγική αστυνομία, ενώ ταυτόχρονα αναφέρει πως είναι η «πιο ντροπιαστική κατάσταση που έχει βιώσει». «Συμπεριφέρθηκαν σε ανθρώπους σαν ζώα, χωρίς καμία προειδοποίηση, χωρίς να υπάρχει λόγος. Εκατοντάδες άνθρωποι ξόδεψαν μια περιουσία για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα στο Μπριζ. Είναι η πιο ντροπιαστική κατάσταση που έχω βιώσει.

Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Πετούσαν νερό πάνω μας, σε παιδιά και γυναίκες. Είχαμε εισιτήριο και δεν μας άφηναν να μπούμε στο γήπεδο. Μεγάλη ντροπή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζόρνταν Τόμας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε αναλυτικότερα τις αναρτήσεις του από το γήπεδο της Κλαμπ Μπριζ:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία