Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Αποσύρθηκε ο Μ. Λουτσέσκου – Το «ευχαριστώ» του Τάισον (pic-video)

Δημοφιλή

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου μετά από μια μυθική καριέρα στους πάγκους, αποφάσισε να αποσυρθεί από την προπονητική, με τον Τάισον να στέλνει ξεχωριστό μήνυμα στον πατέρα του προπονητή του ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του Δικεφάλου συνεργάστηκε με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου στην Σαχτάρ και μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του Ρουμάνου τεχνικού, θέλησε να τον ευχαριστήσει για την συνεργασία τους.

«Σε ευχαριστώ για όλα μίστερ! Σε αγαπώ Μιρτσέα Λουτσέσκου», ανέφερε στο μήνυμά του ο Βραζιλιάνος εξτρέμ για τον πατέρα του προπονητή του ΠΑΟΚ.

«Σήμερα δεν θα ήθελα να μιλήσω για το παιχνίδι. Θέλω να πω ότι έδωσα 15 χρόνια της ζωής μου στο ουκρανικό ποδόσφαιρο. Και για αυτό αποφάσισα να κλείσω την καριέρα μου. Το ματς κόντρα στην Σαχτάρ ήταν το τελευταίο μου στους πάγκους, χαιρέτησα τους παίκτες μου, χαιρέτησα και τους παίκτες της Σαχτάρ. Ελπίζω ότι ένα κομμάτι του εαυτού μου θα παραμείνει στην Ουκρανία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας του τεχνικού του ΠΑΟΚ, στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρουμάνος τεχνικός έχει κατακτήσει 34 τρόπαια και είναι ο τρίτος πετυχημένος προπονητής, όσον αφορά σε αριθμό κερδισμένων τίτλων, μετά τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον (49) και τον Πεπ Γκουαρδιόλα (35).


Τελευταία νέα

Ντεσπόντοφ: «Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τις δύο νίκες»

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ μίλησε στην κάμερα της Nova για το κρίσιμο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως οι «ασπρόμαυροι»...

Στην ίδια κατηγορία