Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ενώπιον της δικαιοσύνης οι συλληφθέντες

Δημοφιλή

Την πόρτα του εισαγγελέα πέρασαν οι 64 συλληφθέντες για τα επεισόδια του Ρέντη που είχαν ως αποτέλεσμα την δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Οι Αρχές εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στους ηθικούς αυτουργούς, οι οποίοι φέρεται να είναι πέντε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, πρόκειται για τα εξής άτομα:

O Ι.Α, αρχηγικό μέλος της Θύρας 7. Ο συγκεκριμένος εντοπίστηκε σε καφετέρια στα Ιωάννινα μαζί με μια φίλη του. Είχε στην κατοχή του 5.000 ευρώ και 4 κινητά τηλέφωνα και οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να προσπαθούσε να διαφύγει στην Αλβανία.

Γνωστός μάνατζερ του τράπερ. Όταν είχε εξεταστεί από τις Αρχές, είχε πει: «Εγώ μετέφερα ένα πανό και έφυγα». Μετά τη δολοφονία Λυγγερίδη είχε συναντηθεί με τον 18χρονο, που είναι προφυλακισμένος.

Πρόσωπο με το παρατσούκλι «Ρουμάνος», που είναι άλλος ένας από τους κατηγορούμενους για ηθική αυτουργία. Στις 03/04 ήταν ένα από τα άτομα, τα οποία είχαν συμμετοχή σε συμπλοκή έξω από το «Καραϊσκάκης» με άλλους οπαδούς του Ολυμπιακού.

«Κοκός», 31 ετών. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα από τα δύο όπλα, τα οποία έχουν εντοπιστεί στις έρευνες των Αρχών.

Ο «Σαρκ», 31 ετών. Πρόκειται για οργανωμένο οπαδό στον σύνδεσμο του Ολυμπιακού στη δυτική Αττική. Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό με ρόπαλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία