Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Από Μάλαγα, Ρόδο για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Με νίκη συνέχισε ο Δικέφαλος το Σάββατο (29/10) στο PAOK Sports Arena απέναντι στον Ιωνικό, κερδίζοντας με 82-78 σε ένα ματς «θρίλερ». Παρόλα αυτά, οι «ασπρόμαυροι» πήραν την τέταρτη συναπτή νίκη τους σε όλες τις διοργανώσεις και πηγαίνουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα δύο απαιτητικά εκτός έδρας παιχνίδια, που έχουν μπροστά τους.

Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη δεν έχει περιθώριο ξεκούρασης, διότι θα ξεκινήσει άμεσα προετοιμασία για το κομβικό εκτός έδρας ματς με την Ουνικάχα Μάλαγα, την οποία θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (2/11).

Μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο του ΠΑΟΚ απέναντι στους Ισπανούς, οι οποίοι είναι αήττητοι στον όμιλο περνώντας ως «οδοστρωτήρας» στα ματς με Ντιζόν και Σάσαρι.
Μάλιστα, προέρχονται από… 40άρα κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις με σκορ 106-60, δείχνοντας πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, η ομάδα θα έχει ένα πολύωρο ταξίδι με προορισμό τη Μάλαγα, ωστόσο δεν θα είναι το μοναδικό ταξίδι της ερχόμενης εβδομάδας. Στο πρωτάθλημα οι «ασπρόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν τον Κολοσσό στη Ρόδο το επόμενο Σάββατο 5 Νοεμβρίου.

Οι δύο επικείμενες αναμετρήσεις θα αποτελέσουν δυνατά crash tests για το σύνολο του Λυκογιάννη, καθώς πέρα από τη δεδομένη δυσκολία που έχουν αμφότεροι οι αγώνες, οι παίκτες πρέπει να διαχειριστούν την κόπωση, που θα αποκομίσουν από τα συνεχόμενα παιχνίδια.


Τελευταία νέα

Χάντμπολ: Υποχρεώσεις και το Πάσχα για τα αδέρφια Παπάζογλου και τον Τζωρτζίνη

Η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2025 απέναντι...

Στην ίδια κατηγορία