Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Ο Κάκος σχολιάζει την διαιτησία του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Παράπονα από την διαιτησία και τον πειθαρχικό έλεγχο του ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ εξέφρασε σε τηλεοπτική εκπομπή του OPEN, ο πρώην ρέφερι, Τάσος Κάκος. Στο επίκεντρο του σχολιασμού του βρέθηκε ο Πολωνός διαιτητής, που όρισε η ΚΕΔ, Ντάνιελ Στεφάνσκι, κι έχασε αρκετές φάσεις, οι οποίες όμως δεν καθόρισαν την έκβαση της αναμέτρησης, σύμφωνα με τον Κάκο.

«Είχαμε ξένο διαιτητή, ως συνήθως, πρώτη φορά ήρθε στην Ελλάδα, δεν είχε ξανασφυρίξει ελληνικό πρωτάθλημα. Έδωσε μαθήματα διαιτησίας στους Έλληνες; δεν μπορούμε να το πούμε αυτό. Ο πειθαρχικός έλεγχος ήταν πολύ φτωχός. Αυτοί οι διαιτητές που έρχονται και δεν κάνουν ούτε τα βασικά δεν λέγονται διαιτητές για εμένα. Το αποκορύφωμα όλων των αποφάσεων στον πειθαρχικό έλεγχο ήταν η κίτρινη κάρτα που δεν δείχνει στον ποδοσφαιριστή που ανεβαίνει στην εξέδρα.

Εγώ αν ήμουν στην επιτροπή διαιτησίας στο τοπικό πρωτάθλημα και ο νέος διαιτητής δεν βγάζει αυτή την κίτρινη κάρτα θα του πω «σταμάτα τη διαιτησία». Ευτυχώς δεν είχαμε καμιά σημαντική απόφαση, γιατί αν κρίνουμε από τον πειθαρχικό έλεγχο δεν ξέρουμε τι θα έκανε», υπογράμμισε αρχικά ο Τάσος Κάκος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παραβατική συμπεριφορά του Βίντα, αλλά και στο ριψοκίνδυνο μαρκάρισμα του Αραούχο πάνω στον Κωνσταντέλια. Παρά το γεγονός ότι ο πειθαρχικός έλεγχος ήταν «φτωχός», εντούτοις δεν καθόρισε το αποτέλεσμα του ντέρμπι, σύμφωνα με τον Τάσο Κάκο. Ο πρώην διαιτητής τονίζει πως είναι ο «ορισμός της κίτρινης κάρτας» στην περίπτωση του Γκατσίνοβιτς, ο οποίος βρέθηκε στην κερκίδα για να πανηγυρίσει.


Τελευταία νέα

Σαββίδης: «Στο τέλος επικρατήσαμε των αντιπάλων όποια μέθοδο και αν χρησιμοποίησαν»

Ο Ιβάν Σαββίδης προέδρευσε στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου μεταξύ άλλων να...

Στην ίδια κατηγορία