Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ίνγκασον: «Όλοι μαζί νικάμε, όλοι μαζί χάνουμε»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε εκτός έδρας από την ΑΕΚ με 2-0. Μετά το τέλος του αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους» ο Ίνγκι Ίνγκασον μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για το ντέρμπι και όχι μόνο. Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, στην επόμενη μέρα και στο τι πρέπει να κάνουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, ενώ στήριξε δημόσια τον Κουλιεράκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ίνγκι Ίνγκασον:

«Κάναμε δύο λάθη και σκόραραν δυο γκολ και σκοράραν δύο γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε».

Για τον Κουλιεράκη:

«Ο Κουλιεράκης είναι φανταστικός παίκτης, είναι μόλις 18 χρονών. Η πρόοδος που έχει κάνει ο Κουλιεράκης έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου. Όταν είσαι νεαρός πρέπει να μάθεις πρέπει να μεγαλώσεις με τα λάθη. Τον υποστηρίζουμε 100%. Ο Κουλιεράκης είναι ένας καλός παίκτης και έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Δεν έχει σημασία ποιος κάνει το λάθος, είμαστε ομάδα. Όλοι μαζί νικάμε, όλοι μαζί χάνουμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Έχουμε έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Μπορεί να κάνουμε λάθη, κάποια από αυτά θα καταλήξουν γκολ, κάποια θα τα σώσουμε. Αυτή τη φορά μας κόστισαν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε Είμαστε ένα νέο γκρουπ, με αρκετούς νέους παίκτες, που κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Πρέπει να μεγαλώσουμε, πρέπει να προοδεύσουμε και να γίνουμε η ομάδα που θέλουμε να είμαστε».

Για το αν τέτοιες νύχτες είναι ένα μάθημα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές:

«Φυσικά, κάθε εμπειρία είναι ένα μάθημα. Είτε μιλάμε για θετική εμπειρία, είτε για αρνητική. Ήταν μια δύσκολη νύχτα και πρέπει να ζήσουμε με αυτή. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι και μετά για το μεθεπόμενο. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας αυτό και να προσπαθήσουμε να συγκεντρωθούμε στο μέλλον».

Για το αν απομακρύνεται πλέον η δεύτερη θέση:

«Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε σε κάτι που είναι τόσο μακριά στη σεζόν. Αρχικά πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε παιχνίδια συνεχόμενα, πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε αυτοπεποίθηση, να πιστεύουμε σε εμάς. Να προοδεύσουμε, να κάνουμε ένα καλό σερί νικηφόρων αγώνων.

Τέλος ανέφερε:

«Αν θες να παίζεις στον ΠΑΟΚ, πρέπει να κατανοείς την ομάδα στην οποία παίζεις. Πρέπει να έχεις μεγάλη καρδιά και να είσαι έτοιμος (σ.σ ψυχικά) και για τις καλές και για τις κακές στιγμές αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, τότε είσαι στο λάθος μέρος».


Τελευταία νέα

Ο Πόρτερ ζητάει δεύτερη ευκαιρία στο ΝΒΑ

Δεν θα βιαστούν οι Αμερικανοί ατζέντηδες να λάβουν απόφαση σχετικά με το μέλλον του Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ. Αρχικά πρέπει να...

Στην ίδια κατηγορία