Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Απαιτητικά παιχνίδια για τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Η ποδοσφαιρική δράση επιστρέφει μετά την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, με τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conferecne League, να έχουν δύσκολες δοκιμασίες το Σάββατο (16/9).

Η αντίπαλος του Δικεφάλου την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Conference League, Ελσίνκι, θα υποδεχθεί στην έδρα της την Ίντερ Τούρκου στο πλαίσιο των play off του Φινλανδικού πρωταθλήματος, με την σέντρα της αναμέτρησης να έχει προγραμματιστεί για τις 17:00.

Η Ελσίνκι βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 44 βαθμούς, με την σημερινή αντίπαλό της να βρίσκεται στην 6η θέση με 34 βαθμούς, με την αντίπαλο του ΠΑΟΚ να θέλει πάση θυσία τη νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή σε απόσταση ενός βαθμού από την Κουόπιο.

Την ίδια ώρα η Αμπερντίν θα έχει δύσκολη δοκιμασία εκτός έδρας, σε ένα ματς με έντονο το «ασπρόμαυρο» χρώμα, αφού θα τεθεί αντιμέτωπη με την Χαρτς, την οποία απέκλεισε ο ΠΑΟΚ στα play off των προκριματικών του Conference League!

Η Αμπερντίν δεν έχει κάνει καθόλου καλή εκκίνηση στην σκωτσέζικη Premiership αφού μετά από τέσσερις αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη, έχοντας δύο ισοπαλίες και δύο ήττες και βρίσκεται στην 11η θέση με μόλις δύο βαθμούς!

Το πρόγραμμα των αντιπάλων του ΠΑΟΚ θα κλείσει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που στις 19:30 θα φιλοξενηθεί στην έδρα της Μπόχουμ, για την 4η αγωνιστική της Bundesliga, με την αντίπαλο του Δικεφάλου να παραμένει αήττητη μετά από τρεις αγώνες με μια νίκη και δύο ισοπαλίες.

Η Άιντραχτ, βρίσκεται στην 10η θέση με πέντε βαθμούς, ενώ η Μπόχουμ ψάχνει την πρώτη της νίκη στη φετινή Bundesliga, αφού μέχρι τώρα μετράει δύο ισοπαλίες και μια ήττα.


Τελευταία νέα

Σαν σήμερα το 1976: Στιγμές απόλυτης έκστασης για το πρώτο «ασπρόμαυρο» πρωτάθλημα!

Μάιος του 1976. Ο ΠΑΟΚ μόλις είχε κλείσει 50 χρόνια ζωής και βρίσκονταν μια ανάσα από την κατάκτηση του...

Στην ίδια κατηγορία