Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κ19 ΠΑΟΚ: Εύκολη επικράτηση απέναντι στον Άρη

Δημοφιλή

Η Κ19 του ΠΑΟΚ έχει μπει με το πόδι πατημένο στο… γκάζι στο φετινό πρωτάθλημα υποδομών, αφού έκανε το 2/2 επικρατώντας του Άρη με 2-1.

Οι παίκτες του Δικεφάλου έκαναν δυναμική εκκίνηση στην αναμέτρηση, αφού μόλις στο 11ο λεπτό ο Καλόγερος εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Άρη, διαμορφώνοντας το 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Στο 35ο λεπτό, ωστόσο η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Δικεφάλου, αφού ο Κωνσταντίνος Καστίδης μετά από σύγκρουση με αντίπαλο, αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με χτύπημα στα πλευρά!

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ πέτυχε και δεύτερο γκολ, αφού στο 42ο λεπτό, μετά από κλέψιμο των παικτών του Δικεφάλου στον χώρο του κέντρου, ο Χατσίδης με ωραία ατομική ενέργεια έφερε την μπάλα στο αριστερό και σούταρε στην απέναντι γωνία, «γράφοντας» το 2-0.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους υπήρξε νέα ατυχία για τον ΠΑΟΚ, αφού ο Κούπενος τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το ματς με τον Τσίτσικα να παίρνει την θέση του στον αγωνιστικό χώρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, ωστόσο του έλλειψε το γκολ, με τον Καλαϊτσίδη στο 78′ να χάνει τεράστια ευκαιρία για το 3-0, όμως το δυνατό σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα του Άρη.

Στο 86′ ο Δικέφαλος έμεινε με δέκα παίκτες, αφού ο Δεληγιάννης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για τράβηγμα αντιπάλου και άφησε τους «ασπρόμαυρους» με παίκτη λιγότερο.

Η τελευταία μεγάλη στιγμή στην αναμέτρηση για τον Δικέφαλο ανήκε στον Καλόγερο, αφού ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ, με ωραία ενέργεια πέρασε τρεις αντιπάλους του, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με σουτ μέσα από την περιοχή και στη συνέχεια ο διαιτητής σφύριξε την λήξη, που βρήκε την Κ19 του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα υποδομών, δείχνοντας ότι και φέτος θα πρωταγωνιστήσει.


Τελευταία νέα

Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Εμπαπέ και Αλ Κελαϊφί

Σύμφωνα με την Parisien, Κίλιαν Εμπαπέ και Νασέρ Αλ Κελαϊφί ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση λίγα λεπτά πριν από το...

Στην ίδια κατηγορία