Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ανεβάζει την ένταση ο Λουτσέσκου (video)

Δημοφιλή

Προετοιμασίας συνέχεια για τον ΠΑΟΚ ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με το αγωνιστικό τμήμα να κινείται στα… κόκκινα καθ΄ υπόδειξιν του Ράζβαν Λουτσέσκου. «Προσπαθήστε να παίξετε εκεί που βλέπετε, μην προσπαθείτε να γυρίσετε» φροντίζει να επισημάνει ο Ρουμάνος τεχνικός στα στιγμιότυπα που απομόνωσε ο «φακός» του PAOK TV από το σημερινό (25.01) πρόγραμμα προετοιμασίας, ανεβάζοντας διαρκώς την ένταση.

Αναφορικά με το πρόγραμμα της Πέμπτης (25.01) «ξεκίνησε με δουλειά στο passing game. Ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έγινε δουλειά στην επιθετική τακτική μέσα από διάφορες ασκήσεις». Μοναδικός απών για τον ΠΑΟΚ είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεδομένου πως ακολούθησε εκ νέου ατομικό πρόγραμμα και μένει να φανεί η αγωνιστική του κατάσταση ενόψει συνέχειας χωρίς να παρατηρείται καμία βιασύνη από πλευράς «ασπρόμαυρων».

Δείτε αναλυτικότερα όσα συνέλαβε η κάμερα του PAOK TV από το σημερινό (25.01) ραντεβού στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Πέταξε» στα Play Off ο ΠΑΟΚ!

Μια σπουδαία νίκη πήρε ο ΠΑΟΚ mateco στο Παλατάκι, αφού επικράτησε με 77-62 επί του Αμαρουσίου για την 5η...

Στην ίδια κατηγορία