Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Πήρε θέση για Ότο ο προπονητής της Γουλβς

Δημοφιλή

Από πλευράς Γουλβς κατέστη εξαρχής σαφές πως δεν υπολόγιζαν στις υπηρεσίες του Γιόνι Ότο και ως εκ τούτου ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε εξαιρετικά τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν γύρω από το μέλλον του με γνώμονα την ενσωμάτωσή του στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου. Όπως είναι ήδη γνωστό, ο 29χρονος αμυντικός αναμένεται να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη εντός της Παρασκευής (26/01) προκειμένου να ολοκληρωθεί το διαδικαστικό σκέλος της μεταγραφής του στους «ασπρόμαυρους» και έκτοτε να πέσουν επισήμως οι υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών.

Αφορμή δοθείσης από το deal που επήλθε μεταξύ ΠΑΟΚ-Γουλβς, ο προπονητής των «Λύκων», Γκάρι Ο΄Νιλ, τοποθετήθηκε επί του θέματος στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου επιβεβαιώνοντας επί της ουσίας πως η σχέση του Ότο με την ομάδα ολοκληρώνεται, χαρακτηρίζοντας τον «φανταστικό παίκτη για τον κλαμπ».

«Ο Γιόνι είναι κοντά σε ένα deal που θα είναι καλό για εκείνον, γιατί θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Όλοι θυμούνται πόσο φανταστικός παίκτης ήταν για το κλαμπ. Αν δεν ολοκληρωθεί η συμφωνία, θα επιστρέψει πίσω στην ομάδα και θα δούμε τι θα γίνει», ήταν τα λόγια του χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στην τελική ευθεία με ένα πρόβλημα

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Παίκτες και...

Στην ίδια κατηγορία