Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Ανασύνταξη και «στροφή» σε Ντιναμό

Δημοφιλή

Εμφανίζοντας συμπτώματα… Ζάγκρεμπ και σε μία εικόνα καθολικής υπεροχής του σε επίπεδο κατοχής της μπάλας ο ΠΑΟΚ αποδείχθηκε φλύαρος κόντρα στον Άρη στο πλαίσιο της πρεμιέρας του μίνι πρωταθλήματος της Stoiximan Super League και με δεδομένο πως δεν προσφέρεται ο απαραίτητος χρόνος για περαιτέρω αναλύσεις, μετατοπίζει το ενδιαφέρον του στον εντός έδρας τελικό με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η πρόκριση στους «8» του UEFA Europa Conference League περνάει από την Τούμπα, με τους ασπρόμαυρους να έχουν ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο δεδομένου του αποτελέσματος της πρωταρχικής «μάχης» στην Κροατία, εκεί που πλήρωσαν ακριβά τα λάθη τους.

Ο κύκλος προετοιμασίας που ανοίγει για τους αγώνες με το κροατικό κλαμπ έχει ξεκάθαρα τα δεδομένα που απλώνονται γύρω από το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ δεδομένου πως υπολογίζει στην παρούσα φάση στις απουσίες των Αλί Σαμάτα, Γουίλιαμ Τροστ Έκονγκ, Γιάννη Μιχαηλίδη και Ζόαν Σάστρε. Ο Ισπανός ακραίος αμυντικός είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας και συνεπώς δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού. Από εκεί και πέρα, ο Τανζανός επιθετικός ακολούθησε μέρος της προπόνηση τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο, παραμένει αμφίβολος για τη ρεβάνς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ μέχρι νεωτέρας.

«Την Πέμπτη θα πρέπει να βρούμε το κίνητρο και την ενέργεια για να αλλάξουμε το εις βάρος μας αποτέλεσμα, από εκεί και πέρα θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε με περισσότερη ένταση. Να γυρίσουμε πιο φρέσκοι από τη διακοπή με διάθεση να παρουσιάσουμε κάτι τελείως διαφορετικό», είπε μεταξύ άλλων ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ-Άρης δίνοντας το στίγμα του ενόψει της τελικής «μάχης» με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ επί ελληνικού εδάφους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

To μόνο, που δεν έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των δύο πρωταθλημάτων του ΠΑΟΚ στην εποχή Ιβάν Σαββίδη. Το 2019 ο Δικέφαλος το είχε...

Στην ίδια κατηγορία