Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Νέο Kia EV3, 100% ηλεκτρικό

Δημοφιλή

Η Kia αποκάλυψε το Kia EV3, το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό της μοντέλο που τοποθετείται στην κατηγορία των compact SUV, κάτω από το EV6.

Η σχεδιαστική φιλοσοφία της Kia “Opposites United” αξιοποιεί τη δημιουργική ένταση που δημιουργούν οι διαφορετικές αξίες της φύσης και των νεωτερισμών για να προσφέρει αρμονία και φουτουριστική αισθητική. Εμπρός ξεχωρίζουν οι κάθετοι προβολείς στα άκρα της μάσκας, ενώ ο εμβληματικός σχεδιασμός Tiger Face της Kia ενσωματώνει την πιο πρόσφατη λογική φωτισμού Star Map.

Στο προφίλ, το EV3 προβάλλει μια αύρα ισχύος, ευελιξίας και δυναμισμού. Η μακριά και κεκλιμένη γραμμή οροφής καταλήγει σε μια πίσω πόρτα ανάλογη ενός hatchback. Πίσω, η μαύρη διακοσμητική γραμμή και ο απλοποιημένος γεωμετρικός σχεδιασμός των φώτων ενσωματώνονται άψογα με το πίσω παρμπρίζ. Η έκδοση GT-line εκφράζει μια ακόμη πιο στιβαρή και περιπετειώδη εμφάνιση, με διαφορετικούς και πιο σπορ σχεδίασης προφυλακτήρες εμπρός και πίσω. Το EV3 έχει μήκος 4.300 χιλιοστά, πλάτος 1.850 χιλιοστά, ύψος 1.560 χιλιοστά και μεταξόνιο 2.680 χιλιοστά.

Διαβάστε περισσότερα: https://trcoff.gr/newmodels/kia-ev3/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ανακοίνωσε Ετζούκε η Σεβίλλη

Η περίπτωση του Κιντέρα Ετζούκε απασχόλησε έντονα το προηγούμενο διάστημα τον ΠΑΟΚ, καθώς οι άνθρωποι του Δικεφάλου τον θεωρούσαν...

Στην ίδια κατηγορία