Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Η «εικόνα» της Ντιναμό πριν τον ΠΑΟΚ (video)

Δημοφιλή

Mε νίκη έρχεται στην Τούμπα, για τη ρεβάνς του 2-0 του Μάξιμιρ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που αν και αγχώθηκε, επικράτησε με το εμφατικό 5-2 της Σλάβεν Μπέλουπο σε μία αναμέτρηση με σωρεία πίεσης δεδομένου πως το κροατικό κλαμπ έχει χάσει αρκετό έδαφος από τη βαθμολογία του εγχώριου πρωταθλήματος.

Προμηνύοντας αλλαγές και διαχείριση ενόψει ΠΑΟΚ υπολογίζοντας σε έναν φρεσκαρισμένο Μπρούνο Πέτκοβιτς, ο Σεργκέι Γιακίροβιτς προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον προκειμένου να δώσει «ανάσες» στους ποδοσφαιριστές του ενόψει του παιχνιδιού με τον Δικέφαλο, αλλά με τους φιλοξενούμενους να επιστρέφουν από το 2-0, με την ισοφάριση να τον αναγκάζει να φέρει στο γήπεδο τους, βασικούς, Μπατουρίνα, Χότζα και Σπίκιτς. Ο Μπατουρίνα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, πετυχαίνοντας δύο από τρία επόμενα γκολ της ομάδας του, για το τελικό 5-2.

Δείτε τα στιγμιότυπα της νίκης των Κροατών:

Απεναντίας, ο ΠΑΟΚ αποδείχθηκε φλύαρος απέναντι στον Άρη αδυνατώντας να ξεκινήσει αφενός με νίκη το μίνι πρωτάθλημα της Stoiximan Super League και αφετέρου να μετατρέψει την υπεροχή του σε τέρμα, έχοντας παραδοθεί σε έλλειψη ενέργειας και εμπνεύσεων. Με δεδομένο πως δεν παρουσιάζεται η πολυτέλεια χρόνου για περαιτέρω αναλύσεις, στρέψει την προσοχή του στον επικείμενο τελικό με τους Κροάτες, καθώς η πρόκριση στους «8» περνάει από την Τούμπα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κάνουν πρόβα τελικού κυπέλλου κόντρα στις Ελπίδες Καρδίτσας

Στο τελευταίο παιχνίδι πριν τον τελικό κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη, η...

Στην ίδια κατηγορία