Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΟΚ επιφύλασσε η εκκίνηση του δεύτερου μέρους της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των Play Off της Super League δεδομένου πως ο Τόμας Κεντζιόρα δεν μπόρεσε να συνεχίσει, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ενεργοποιεί τον Ιβάν Νάσμπεργκ σε ρόλο αριστερού εξτρέμ και τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη να μετατοπίζεται στα δεξιά.

Αναμενόμενα η εν λόγω εξέλιξη κάθε άλλο εφησυχασμό προκαλεί εντός «ασπρόμαυρων» δεδομένου πως στηρίχθηκαν στις υπηρεσίες του Πολωνού κεντρικού αμυντικού όλο αυτό το διάστημα που… κινούνταν στα κόκκινα με διαδοχικές αναμετρήσεις στα πόδια του. Κάτι που σήμαινε πως εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το διάστημα της διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων προκειμένου να γεμίσει μπαταρίες ενόψει απαιτητικής συνέχειας.

Επί του παρόντος, μένει να φανεί η αμυντική αντίδραση του ΠΑΟΚ στο υπόλοιπο της εκτός έδρας δοκιμασίας με τους «πράσινους» έχοντας προβάδισμα το προβάδισμα με 1-2, με την προσοχή να μετατοπίζεται συγχρόνως και στην κατάσταση του Τόμας Κεντζιόρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κουλιεράκης στη FORZA: «Μετά το 3-2 επί της ΑΕΚ πιστέψαμε ότι το πρωτάθλημα είναι δικό μας!»

O πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μιλά στη FORZA σε μια εκ βαθέων συνέντευξη για το πως ήρθε...

Στην ίδια κατηγορία