Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη (video)

Δημοφιλή

Ένα πολύ χορταστικό πρώτο ημίχρονο εκτυλίχθηκε στη Λεωφόρο στην εκτός έδρας δοκιμασία του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό δεδομένου πως ο Κίριλ Ντεσπόντοφ άνοιξε με το… καλησπέρα το σκορ για τους ασπρόμαυρους τοποθετώντας τους σε ρόλο οδηγού και παγώνοντας το «Απόστολος Νικολαϊδης», με τους «πράσινους» να βρίσκουν άμεσα απάντηση με τον Μπερνάρ να ισοφαρίζει στο 29ο λεπτό για το 1-1.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο ΠΑΟΚ μπήκε και πάλι σε ρόλο οδηγού, καθώς ο Μπράντον Τόμας σκόραρε στη Λεωφόρο κάτι που δικαιούταν με δεδομένη την εμφάνιση που έχει καταθέσει μέχρι στιγμής, όντας καταλύτης και στο πρώτο τέρμα του Δικεφάλου. Στο 37ο λεπτό ο Δικέφαλος βγήκε στην κόντρα, με τον Τόμας Μουργκ να βγάζει την «τέλεια» σέντρα και τον Ισπανό στράικερ που με προβολή να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Ντραγκόφσκι. Γίνεται αντιληπτό πως στη συγκεκριμένη φάση του γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου «χτύπησε» με τον αγαπημένο του τρόπο, βρίσκοντας την άμυνα του Παναθηναϊκού ανοχύρωτη σε φάση μετάβασης.

Δείτε παρακάτω το γκολ του Μπράντον Τόμας:

Όλα αυτά παρουσία του Μιρτσέα Λουτσέσκου στις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαϊδης», έχοντας βρεθεί εκ νέου στο πλευρό του γιου του, Ράζβαν, μετά την εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για μία θέση στην προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League. «Είμαι χαρούμενος για τον Ραζβάν και την ομάδα του. Ήθελα να είμαι μαζί του σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση από αθλητικής άποψης κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ήταν σημαντικό να σκοράρουμε γρήγορα, όπως και έγινε. Τώρα βλέπω τα παιχνίδια από ψηλά και προσπαθώ να συνηθίσω αυτήν την κατάσταση ως οπαδός ή σαν ουδέτερος όταν αγωνίζονται δυο ομάδες για τις οποίες δεν ενδιαφέρομαι».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Περνάει από «λίφτινγκ» η Τούμπα (pics)

Εργασίες αποκατάστασης του χλοοτάπητα λαμβάνουν χώρα τη σημερινή (27.05) μέρα στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να παρουσιαστεί στην καλύτερη...

Στην ίδια κατηγορία