Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αναφαίρετο δικαίωμα ΠΑΟΚ η αναβολή αγωνιστικής

Δημοφιλή

Απίθανη πρόκριση «καρπώθηκε» ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ υπό εξαιρετικά δύσκολες και εις βάρος του συνθήκες δεδομένου του πρωταρχικού σκορ που είχε διαμορφωθεί προ λίγων ημερών στο Μάξιμιρ αναμένοντας πλέον τον επικείμενο αντίπαλό του στην επόμενη φάση του UEFA Europa Conference League.

Από τη στιγμή που το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου συνεχίζει την ευρωπαϊκή του πορεία, όπως ακριβώς και ο Ολυμπιακός που πήρε επίσης πρόκριση κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, βρίσκεται στους «8» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, υπάρχει μία ευνοϊκή διάταξη του ΚΑΠ. Συγκεκριμένα, κάθε ομάδα της Ελλάδας που περνάει στους «8», τα ημιτελικά και τον τελικό μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, τότε το αίτημα αναβολής της για αγώνα πρωταθλήματος γίνεται αυτόματα δεκτό.

«Είναι υποχρεωτική για τη διοργανώτρια ύστερα από έγγραφο αίτημα η αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου που ζητείται από ομάδα: α) η οποία μετέχει σε προημιτελική, ημιτελική ή τελική φάση διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA», αναφέρει συγκεκριμένα η διάταξη του Κανονισμού της ΕΠΟ. Αυτό σημαίνει πως ΠΑΟΚ μαζί με τον Ολυμπιακό αφού βρίσκονται στα προημιτελικά, τότε έχουν κάθε δικαίωμα να ζητήσουν αναβολή του εκάστοτε αγώνα.

Στη Λίγκα πάντως φαίνεται να τονίζουν πως υπάρχουν διαθέσιμες ημέρες για διεξαγωγή των αγώνων και πως δεν θα αποτελέσει πρόβλημα η πρόκριση κάποιων από τους δύο. Από εκεί και έπειτα θα είναι στην ευχέρεια των ομάδων. Δηλαδή, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα κρίνουν αν ο αντίπαλος που έχουν μπροστά τους θα χρίζει αίτημα αναβολής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τελευταίες «ανάσες» στον ΠΑΟΚ

Τις τελευταίες του «ανάσες» απολαμβάνει το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ δεδομένου πως μετά το διήμερο ρεπό που χορηγήθηκε από...

Στην ίδια κατηγορία