Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Τρελάθηκε» και με Κοτάρσκι η UEFA (video)

Δημοφιλή

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης διεκδικεί το βραβείο του MVP της χθεσινής βραδιάς (14/3) στο UEFA Conference League, δεδομένου πως πραγματοποίησε μια εμφάνιση καριέρας με τα «ασπρόμαυρα» που κατ΄αυτόν συνιστούσε ένα ματς… καριέρας.

Η διοργανώτρια αρχή, όμως, δεν ξεχώρισε μόνο την επίδοση του νεαρού στόπερ του Δικεφάλου, αλλά και του Ντομινίκ Κοτάρσκι. Ο Κροάτης τερματοφύλακας κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις κάτω από τα γκολπόστ του ΠΑΟΚ, έχοντας καθοριστικό ρόλο και στην χθεσινή ρεβάνς απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Στο 64ο λεπτό ο Πέτκοβιτς επιχείρησε ένα μακρινό δυνατό σουτ, ωστόσο ο Κοτάρσκι κατάφερε να «μπλοκάρει» και να στείλει τη μπάλα σε κόρνερ, αποσοβώντας μία δύσκολη φάση για τον ΠΑΟΚ με το σκορ να βρίσκεται στο 3-1. Η UEFA συμπεριέλαβε την εκπληκτική επέμβαση του Κροάτη τερματοφύλακα στις καλύτερες της χθεσινής βραδιάς, δίνοντας την «πάσα» στον κόσμο για να επιλέξει την κορυφαία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ντέρμπι Σίτι-Γιουνάιτεντ για τον Μανδά

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ιταλία τόσο η Μάντσεστερ Σίτι όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρονται για τον Χρήστο Μανδά. Ο...

Στην ίδια κατηγορία