Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Άλλος ο πολυτιμότερος, άλλος ο πιο συναρπαστικός κι άλλος ο πιο ποιοτικός

Δημοφιλή

Ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής στην σεζόν είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, το μαρτυρούν οι δείκτες σε γκολ και ασίστ.

Ο πιο συναρπαστικός παίκτης του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής στην σεζόν είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, αρκεί να ανασύρει κανείς τις ποδοσφαιρικές στιγμές μαγείας που έχει χαράξει ανεξίτηλα στην μνήμη όλων μας.

Ο παίκτης που κάνει καλύτερο τον ΠΑΟΚ σε σχέση με φέτος είναι ο Μπάμπα Ράχμαν, τα τρεξίματα, η ποιότητα, η ουσία που καταθέτει σε κάθε παιχνίδι ανεβάζουν ένα level την ομάδα σε κάθε παιχνίδι.

Ο πιο βελτιωμένος παίκτης του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής στην σεζόν είναι ο Κωναταντίνος Κουλιεράκης. Μέσα σε μερικούς μήνες από δεκανίκι του Ίνγκι Ίνγκασον και ειδικός στις δύσκολες αποστολές, έχει γίνει ο ίδιος Ίνγκασον και πιθανώς ακόμα καλύτερος.

Ο πιο αθόρυβος παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ο Μπράντον Τόμας, ένας χαμάλης που θυσιάζεται για το καλό της ομάδας και ο οποίος φέτος κερδίζει την εκτίμηση που του αναλογεί.

Ο πιο ποιοτικός παίκτης, όμως, του φετινού ΠΑΟΚ είναι άλλος. Κάθε άγγιγμα του Τάισον με την μπάλα κρύβει και μία στιγμή κλάσης. Κάθε του τρέξιμο με την μπάλα είναι και μία συναρπαστική ιστορία. Κάθε του γωνία πάσας που βρίσκει είναι και μία καλλιτεχνική κατάθεση. Ο Βραζιλιάνος είναι μία αληθινή αποκάλυψη, στον ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο, το πιο ουσιαστικό, το πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο της καριέρας του. Γιατί να μην έχει γνωρίσει τον ΠΑΟΚ δύο-τρία χρονάκια νωρίτερα;

 


Τελευταία νέα

«Διαθέσιμος για Νιγηρία τον Ιούνιο ο Έκονγκ»

Αντίστροφη μέτρηση έχει σημάνει για την επιστροφή του Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς δεδομένου πως σημειώνει σταθερά...

Στην ίδια κατηγορία