Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Πώς φτάσαμε στην επιστροφή Μποροβήλου

Δημοφιλή

Mετά την παραίτηση του Λεωνίδα Μπουτσικάρη από τη θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας, οι ζυμώσεις που ακολούθησαν ήταν πολλές και η μπίλια έκατσε στον Γιώργο Μποροβήλο.

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης και πρώην διαιτητής επιστρέφει στη θέση του προέδρου της Λίγκας, στην οποία έμεινε για δύο σεζόν, από τον Νοέμβριο του 2014 ως τον Ιούνιο του 2016.

Ο Μποροβήλος εκλέχτηκε παμψηφεί, καθώς τον ψήφισαν και οι 14 ομάδες της Σούπερ Λίγκας συν τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ και αναλαμβάνει καθήκοντα μέχρι τέλους της σεζόν.

Με δεδομένο ότι από τη θέση του προέδρου πέρασαν επιλογές όλων των μεγάλων ομάδων εκτός του ΠΑΟΚ, τέθηκε στη διακριτική ευχέρεια του Δικεφάλου να προτείνει αυτός έναν άνθρωπό του για την ηγεσία της Λίγκας και σ΄ αυτή την περίπτωση όλοι περίμεναν αυτός να είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο, δεν… τρελαίνονταν για να αναλάβει αυτή τη θέση, ενώ και ο Ιβάν Σαββίδης δεν ήταν θετικός.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ προτίμησε να συγκεντρωθεί ο Γκαγκάτσης στα καθήκοντά του στην ΠΑΕ, που δεν είναι και λίγα και να μην αναγκαστεί να μοιράσει τον χρόνο του ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Λίγκα.

Από την ώρα που ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ δεν θέλησε να προτείνει δικό του άνθρωπο για τη θέση του προέδρου, επιλέχθηκε ο Γιώργος Μποροβήλος.

Είναι από τους πλέον έμπειρους, δεν έχει αντιπάθειες και η ομάδα του ο Αστέρας, φροντίζει να μην ανοίγει μέτωπα ή να μην εκδηλώνει συμπάθειες.

ΟΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ

Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Κλάτενμπεργκ, που δίνει και διπλά μεροκάματα σε πολλούς διαιτητές και… ρεπό σε άλλους και φυσικά δείχνει σε ποιούς διαιτητές ποντάρει.

Δεν είναι μόνο ο Ολλανδός Ρούπερτι, που ήταν στο VAR στο ΑΕΚ – Άρης και στο Παναιτωλικός – Ολυμπιακός. Από την Ολλανδία έρχεται ο άνθρωπος, θα πάρει δύο μεροκάματα.

Είναι κι ο Φωτιάς που σφύριξε το Παναιτωλικός – Ολυμπιακός και τη Δευτέρα ήταν στο VAR στο Ιωνικός – Βόλος, είναι κι ο Ευαγγέλου που ήταν VAR στο ΠΑΟΚ – Απόλλων και σφύριξε το Ιωνικός – Βόλος.

Συμπάθειες έχει κι ο Παπαπέτρου, που έδωσε πέναλτι με τη μπάλα να χτυπά στο πρόσωπο στο Λάρισα – Γιάννενα και ήταν 4ος στο Παναθηναϊκός – ΟΦΗ.

ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ Ο ΟΛΙΒΕΙΡΑ

Θα αργήσει ο Νέλσον Ολιβέιρα να ξαναφορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος κάνει προς το παρόν ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο πατάει μόνο για… ψυχολογικούς λόγους και φυσικά ούτε λόγος για μπάλα ακόμη. Όπως όλα δείχνουν, ο Ολιβέιρα, που τελευταία είναι σε καλύτερη κατάσταση, μια και στην αρχή τον είχε πάρει λίγο από κάτω, θα ξαναπαίξει γύρω στις αρχές Μαρτίου.

ΤΟ… ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Αλλος άνθρωπος είναι τον τελευταίο καιρό ο Πασχαλάκης. Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, εκεί που πέρσι ήταν σχεδόν τελειωμένος έχει ξανανιώσει φέτος με τον Λουτσέσκου, ο Ρουμάνος του έχει απονείμει τα εύσημα για τις εμφανίσεις του και την συμπεριφορά του ως αρχηγός και του δίνει και… δωράκια. Την προηγούμενη εβδομάδα τον είδε λίγο πιο… ταλαιπωρημένο και του έδωσε μια ελεύθερη μέρα παραπάνω.

Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ

Από τότε που εμφανίστηκε ο κορονοϊός η οικογένεια Σαββίδη δεν έχει έρθει στην Τούμπα κι αυτό δεν είναι τόσο… εύκολο. «Δεν φαντάζεσαι πόσο θέλω να πάω στην Τούμπα και τη Θεσσαλονίκη, αλλά τη δεδομένη στιγμή έχω σταματήσει κάθε ταξίδι, ο κορονοϊός με εμποδίζει να κάνω πράξη την επιθυμία μου», έλεγε ο Νίκος Σαββίδης σε άνθρωπο του περιβάλλοντος του όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύει να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να δει κάποιο παιχνίδι του Δικεφάλου.

*Μερικές φορές ακόμη και τα λόγια χάνουν τη σημασία τους κι αναρωτιέσαι τι κουβαλούν κάποιοι άνθρωποι μέσα τους. Την Παρασκευή έγινε αντιληπτό ότι κάποιοι αφαίρεσαν όλες τις σημαίες του ΠΑΟΚ από το μνημείο που υπάρχει στα Τέμπη, για τα έξι παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο πριν από 22 χρόνια. Τι ντροπή…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Σβαμπ παίζει και για το… μέλλον του

Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ είναι στα Play Off ο Στέφαν Σβαμπ με τέσσερα γκολ. Ο Αυστριακός το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται...

Στην ίδια κατηγορία