Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Το σκέφτεται και για τερματοφύλακα!

Δημοφιλή

Στη διάρκεια της παρουσίασής του ο Ράζβαν Λουτσέσκου ρωτήθηκε για το αν θα ζητήσει να αποκτηθεί τερματοφύλακας και ήταν κατηγορηματικός. Τόνισε ότι θα στηριχτεί στο δίδυμο Πασχαλάκη – Ζίβκοβιτς. Στο μεσοδιάστημα ρωτήθηκε κι άλλες φορές και η απάντηση ήταν η ίδια. “Δεν θέλουμε τερματοφύλακα”.

Η FORZA αποκαλύπτει ότι μετά και το παιχνίδι του Δουβλίνου, ο προπονητής του ΠΑΟΚ μπήκε σε σκέψεις, δεδομένου και του κλίματος που διαμορφώνεται, μετά και το λάθος του Πασχαλάκη στο δεύτερο γκολ των Ιρλανδών. Η αστάθεια που κατά καιρούς παρουσιάζει ο διεθνής τερματοφύλακας προβληματίζει. “Μήπως πρέπει ο ΠΑΟΚ να πάρει έναν τερματοφύλακα;”. Αυτή η ερώτηση γίνεται πλέον και μέσα στον ΠΑΟΚ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Λουτσέσκου το σκέφτεται, παρότι δε θέλει να φορτώσει με ανασφάλεια τους τερματοφύλακές του. Οριστική απόφαση δεν υπάρχει, ωστόσο ο ΠΑΟΚ θα δει τις επιλογές που υπάρχουν στο μεταγραφικό παζάρι κι αναλόγως θα αποφασίσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ κι ο Οζντόεφ…

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε το καλοκαίρι τον Οζντόεφ, κυρίως λόγω της προσωπικότητάς του και των ηγετικών προσόντων που έβγαζε στην...

Στην ίδια κατηγορία