Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το σκέφτεται και για τερματοφύλακα!

Δημοφιλή

Στη διάρκεια της παρουσίασής του ο Ράζβαν Λουτσέσκου ρωτήθηκε για το αν θα ζητήσει να αποκτηθεί τερματοφύλακας και ήταν κατηγορηματικός. Τόνισε ότι θα στηριχτεί στο δίδυμο Πασχαλάκη – Ζίβκοβιτς. Στο μεσοδιάστημα ρωτήθηκε κι άλλες φορές και η απάντηση ήταν η ίδια. “Δεν θέλουμε τερματοφύλακα”.

Η FORZA αποκαλύπτει ότι μετά και το παιχνίδι του Δουβλίνου, ο προπονητής του ΠΑΟΚ μπήκε σε σκέψεις, δεδομένου και του κλίματος που διαμορφώνεται, μετά και το λάθος του Πασχαλάκη στο δεύτερο γκολ των Ιρλανδών. Η αστάθεια που κατά καιρούς παρουσιάζει ο διεθνής τερματοφύλακας προβληματίζει. “Μήπως πρέπει ο ΠΑΟΚ να πάρει έναν τερματοφύλακα;”. Αυτή η ερώτηση γίνεται πλέον και μέσα στον ΠΑΟΚ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Λουτσέσκου το σκέφτεται, παρότι δε θέλει να φορτώσει με ανασφάλεια τους τερματοφύλακές του. Οριστική απόφαση δεν υπάρχει, ωστόσο ο ΠΑΟΚ θα δει τις επιλογές που υπάρχουν στο μεταγραφικό παζάρι κι αναλόγως θα αποφασίσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ένοχος για βιασμό και μαστροπεία ο Ηλίας Μίχος

Την ενοχή του Ηλία Μίχου, βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό, αποφάσισε το Μικτό...

Στην ίδια κατηγορία