Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Πότε επιστρέφουν οι διεθνείς του ΠΑΟΚ;

Δημοφιλή

Μετά την προπόνηση του Σαββάτου (9/9), οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου αναμένεται να συναντηθούν εκ νέου στη Νέα Μεσημβρία την Δευτέρα (11/9) για να ξεκινήσουν, αφού πρώτα πάρουν τις απαραίτητες «ανάσες», την προετοιμασία τους για την επανέναρξη και το παιχνίδι με τον Άρη στην Τούμπα.

Μάλιστα ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναμένει και τη σταδιακή επιστροφή κι επανένταξη των διεθνών ποδοσφαιριστών του, προκειμένου να δουλέψει με το σύνολο του γκρουπ του. Ο Ράχμαν Μπάμπα ολοκλήρωσε, με νίκη-πρόκριση στα τελικά το Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, τις επίσημες υποχρεώσεις του με την Εθνική Γκάνας, όμως στις 12/9 υπάρχει ακόμη ένα παιχνίδι το φιλικό κόντρα στην Λιβερία.

Οι Κουλιεράκης (Ελλάδα-Γιβραλτάρ), Αν. Ζίβκοβιτς (Λιθουανία-Σερβία), Κεντζιόρα (Αλβανία-Πολωνία), Ντεσπόντοφ (Μαυροβούνιο-Βουλγαρία) και Έκονγκ (Νιγηρία-Σάο Τόμε και Πρίνσιπε), ολοκληρώνουν τις διεθνείς τους υποχρεώσεις την Κυριακή (10/9) και ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στη Θεσσαλονίκη.


Τελευταία νέα

Οι 11 επιλογές του Αλεξιάδη για Τρίγλια

Γνωστές έγιναν οι επιλογές του Αλέξη Αλεξιάδη για την τελευταία φετινή εντός έδρας αναμέτρηση της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ,...

Στην ίδια κατηγορία