Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Κρέσπο: «Ο ΠΑΟΚ είναι μόνος κόντρα σε όλους!»

Δημοφιλή

Ο αήττητος πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ, Χοσέ Ανχέλ Κρέσπο, που πλέον κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μίλησε στον City 106.1 και την εκπομπή Full Επίθεση.

Ο Ισπανός αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Δικέφαλος πορεύεται μόνος κόντρα σε όλους, αλλά και στο τι θα κάνει ο ίδιος μετά από το τέλος της καριέρας του. Επίσης, εκθείασε τον φετινό Δικέφαλο, στη σύγκριση με τους Ιnvincibles, ενώ τοποθετήθηκε και για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Aναλυτικά όσα είπε:

Για τις τελευταίες ημέρες της καριέρας του:

«Ήταν όμορφες ημέρες, πήρανε το πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ. Ήταν… κανονικές, όμορφες ημέρες, είμαι ξανά πρωταθλητής. Είμαστε στη φάση που πανηγυρίζουμε και ξεκινάμε τις διακοπές μας».

Για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει των δύο τελικών: 

«Πιστεύω ότι είναι ήδη προετοιμασμένοι για τους τελικούς. Η τελευταία νίκη δίνει το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να παλέψει για το πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές, και θα είναι  μια πολύ δυνατή μάχη».

Για το πως ετοιμάζει τους παίκτες του ο Ράζβαν Λουτσέσκου:

«Ο Ράζβαν είναι ένας κόουτς που προετοιμάζει πολύ καλά τακτικά την ομάδα του. Θα έχει μελετήσει καλά τον Παναθηναϊκό σε άμυνα και επίθεση. Όσον αφορά τη νοοτροπία, θα κοιτάξει να μην βάλει περισσότερη πίεση στους παίκτες, καθώς όλοι μέσα, και ο κόσμος θέλει το πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσει να τους αποσυμπιέσει. Οι παίκτες θα είναι έτοιμοι με μεγάλο κίνητρο».

Για τη δύναμη που δίνει στην ομάδα η γεμάτη Τούμπα: 

«Η Τούμπα για εμένα είναι το μεγαλύτερο όπλο στην ιστορία του  ΠΑΟΚ. Είναι ένα έξτρα κίνητρο για όλους τους παίκτες. Είναι αλήθεια ότι για κάποιους παίκτες μπορεί να νιώσουν λίγο παραπάνω πίεση, αλλά γενικά νομίζω πως μόνο κίνητρο παίρνει από τον κόσμο».

Για το αν σκέφτεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη:

«Σκεφτόμουν να έρθω στην Θεσσαλονίκη το επόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά δυστυχώς το πρόγραμμα δεν μου έκανε το χατίρι. Δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω στην Ελλάδα».

Για τη σύγκριση της τωρινής ομάδας του ΠΑΟΚ, με αυτή που κατέκτησε το αήττητο πρωτάθλημα:

«Ναι έχω παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη, οπότε ξέρω πως τα πηγαίνει η ομάδα φέτος. Ο ΠΑΟΚ για μια περίοδο έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Εμείς, τη χρονιά του αήττητου παίζαμε ένα διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου, πιο σκληρό, είμασταν πιο έμπειροι. Αυτή η ομάδα είναι πιο ποιοτική από εμάς, αλλά έχασε κάποιους πόντους, ίσως λόγω της απειρίας».

Για την εξέλιξη του Κουλιεράκη: 

«Βελτιώθηκε πάρα πολύ σε σχέση με πέρσι. Κάποιες μεταπτώσεις είναι νορμάλ σε σχέση με την ηλικία του. Είναι από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ελλάδα και μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα στο μέλλον».

Για το αν έχει συνειδητοποιήσει το τι έχουν πετύχει με τον ΠΑΟΚ, μετά από τόσα χρόνια:

«Και ναι και όχι. Ξέραμε ιστορικά ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος παρότι δεν είχε τους τίτλους που έπρεπε. Εμείς κερδίσαμε πέντε τίτλους, το νταμπλ παίζοντας όλους τους τελικούς στην Αθήνα. Πιστεύω στο πέρασμα των χρόνων θα καταλάβουμε τη έχουμε πετύχει. Εύχομαι να κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ παίζει εναντίον όλων. Όταν μια ομάδα από την Αθήνα έχει πρόβλημα και παίζει με τον ΠΑΟΚ, όλες οι άλλες την υποστηρίζουν».

Για την ανάμνηση του από το αήττητο πρωτάθλημα: 

«Είχαμε κερδίσει το πρωτάθλημα, θυμάμαι έντονα το συναίσθημα που είχαμε πριν το παιχνίδι με τα Γιάννινα. Θέλαμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αήττητοι, τα καταφέραμε και καταστρέψαμε όλες τις ομάδες που βρήκαμε στο δρόμο μας».

Για το τι επιφυλάσσει το μέλλον του:

«Τώρα το πρόγραμμα έχει διακοπές. Από το Σεπτέμβριο, κάτι έχω στο μυαλό μου».

Κλείνοντας είπε:

«Εύχομαι τα καλύτερα στον ΠΑΟΚ, είμαι σίγουρος ότι με δύο νίκες θα κατακτήσει το πρωτάθλημα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πλησιάζει στην Μπούντουτσνοστ πρώην του ΠΑΟΚ

Ο Ντέρεκ Ογκμπέιντε, ο οποίος έχει περάσει και από τον ΠΑΟΚ, είναι αρκετά πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του...

Στην ίδια κατηγορία