Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πότε επιστρέφουν οι διεθνείς του ΠΑΟΚ;

Δημοφιλή

Μετά την προπόνηση του Σαββάτου (9/9), οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου αναμένεται να συναντηθούν εκ νέου στη Νέα Μεσημβρία την Δευτέρα (11/9) για να ξεκινήσουν, αφού πρώτα πάρουν τις απαραίτητες «ανάσες», την προετοιμασία τους για την επανέναρξη και το παιχνίδι με τον Άρη στην Τούμπα.

Μάλιστα ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναμένει και τη σταδιακή επιστροφή κι επανένταξη των διεθνών ποδοσφαιριστών του, προκειμένου να δουλέψει με το σύνολο του γκρουπ του. Ο Ράχμαν Μπάμπα ολοκλήρωσε, με νίκη-πρόκριση στα τελικά το Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, τις επίσημες υποχρεώσεις του με την Εθνική Γκάνας, όμως στις 12/9 υπάρχει ακόμη ένα παιχνίδι το φιλικό κόντρα στην Λιβερία.

Οι Κουλιεράκης (Ελλάδα-Γιβραλτάρ), Αν. Ζίβκοβιτς (Λιθουανία-Σερβία), Κεντζιόρα (Αλβανία-Πολωνία), Ντεσπόντοφ (Μαυροβούνιο-Βουλγαρία) και Έκονγκ (Νιγηρία-Σάο Τόμε και Πρίνσιπε), ολοκληρώνουν τις διεθνείς τους υποχρεώσεις την Κυριακή (10/9) και ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στη Θεσσαλονίκη.


Τελευταία νέα

Η ΑΕΚ απείλησε να μην… κατέβει λόγω πανό (pic)

Ένα πανό που αναρτήθηκε μπροστά στο πέταλο της Θύρας 4 στάθηκε η αφορμή προκειμένου η ΑΕΚ να ενημερώσει παρατηρητή και...

Στην ίδια κατηγορία