Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Zίβκοβιτς: «Τα πάντα για την πρόκριση επί της Μπεϊτάρ»

Δημοφιλή

Για τη χθεσινή αναμέτρηση με τη Στεάουα, το δικό του ρόλο στην ομάδα και τις επικείμενες αναμετρήσεις με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε: «Παίξαμε με δύο ενδεκάδες, δείξαμε πως είμαστε συμπαγείς, δείξαμε επιθετικότητα και προσωπικά είμαι ικανοποιημένος για το γεγονός πως η ομάδα δείχνει πως είναι σε καλό επίπεδο».

Για τους αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που υπάρχον στο ρόστερ: «Όλοι όσοι είναι στο ρόστερ αξίζουν να είναι στην ομάδα, δεν έχει σημασία αν είναι νεαροί ή πιο μεγάλοι. Ειδικά τα νεαρά παιδιά δίνουν μια φρεσκάδα, έτσι λειτουργεί το φρέσκο αίμα, δίνουν αρκετή επιθετικότητα και αρκετά πράγματα γενικότερα. Δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις και όπως είδα στο παιχνίδι, έχουν βελτιωθεί».

Για τη δύσκολη απόκρουση του Ταλιχμανίδη: «Φυσικά, ήμουν πολύ χαρούμενος όταν είδα τον Ταλιχμανίδη να αποκρούει αυτό το επικίνδυνο σουτ. Ήταν ήρεμος, δουλεύει καλά, όπως και οι Μπαλωμένος και οι Τσιόπτσης, έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους. Περιμένουμε να έρθει και ο Κοτάρσκι και να έχουμε ένα καλό γκρουπ. Θέλω να πω στον Ταλιχμανίδη να συνεχίσει να δουλεύει έτσι και να μην ανησυχεί για τίποτα».

Για το αν νιώθει σαν πατέρας του γκρουπ των τερματοφυλάκων: «Θα μπορούσαμε ως τίτλο να δώσουμε τον εξής: «Ο Ζίβκο και τα παιδιά του». Πλάκα κάνω, αστειεύομαι. Προσπαθώ να δίνω συμβουλές ακόμα και στον Κοτάρσκι και γενικότερα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Να βελτιώνονται σε κάθε προπόνηση σε κάθε παιχνίδι, διότι μπροστά τους υπάρχει λαμπρό μέλλον».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ ακόμα δεν έχει ενισχυθεί: «Δεν είναι ερώτηση για εμένα αυτή. Δεν έχει σημασία ποιος είναι στο ρόστερ, αλλά όπως είπα αξίζει να είναι στο ρόστερ. Είμαστε ομάδα και θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Θα πάμε στο πρώτο επίσημο κόντρα στην Μπεϊτάρ και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε δύο φορές και να προκριθούμε».

 

 

 


Τελευταία νέα

Παιχνίδια κυκλοφορίας και οδηγίες από Λουτσέσκου (video)

Την προετοιμασία της για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν συνεχίζει η ομάδα του ΠΑΟΚ, με τους ποδοσφαιριστές και το...

Στην ίδια κατηγορία