Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Δεν χωρούν άλλοθι και δικαιολογίες

Δημοφιλή

Ο χρόνος τελείωσε! Έγινε ό,τι έγινε στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ μέχρι το κομβικό σημείο της προετοιμασίας και τώρα δύο δρόμοι προκύπτουν.

Ή δουλεύεις και προσπαθείς για τις προκρίσεις με όσους είναι εδώ και όσους έρχονται τις επόμενες μέρες, ή κάθεσαι και κλαις τη μοίρα σου αποδεχόμενος την ήττα που θα έρθει αναπόφευκτα.

Τα πώς και τα γιατί στα μεταγραφικά καταγράφηκαν. Τα αποτελέσματα είναι λίγο πολύ γνωστά, όπως και τα ημερολογιακά δεδομένα με τους πρώτους αγώνες που είναι σαν τελικοί. Και τι να κάνεις τώρα; Να συνεχίσεις το… μνημόσυνο για τις καθυστερήσεις ή να τα δώσεις όλα ώστε συγκεντρωμένα να προσπαθήσεις για το καλύτερο;

Δυστυχώς η ομάδα έχει άλλοθι, αυτό θα πρέπει να σταματήσει να τους δίνεται, γιατί εννοείται ότι στον δεύτερο προκριματικό του Κόνφερενς, κανείς δεν είναι καλύτερος κι από αυτόν τον ελλιπή ΠΑΟΚ. Δουλειά, λοιπόν, ο καθένας τη δουλειά του χωρίς δικαιολογίες.


Τελευταία νέα

Τρομερός Πόρτερ: «Δεν θα ξεχάσω τον ΠΑΟΚ»

Τρομερός Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στην τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση με τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό στο PAOK Sports Arena...

Στην ίδια κατηγορία